До најуникатните девојки со најкреативни постови што ме инспирираат - @Ginger^, @Florenсе и @Yowannty
@mareane Незнам дали близината на нашите градови си го прави своето демек локал патриот или генерациски меѓутоа многу ми си блиска и мила со размислувањата и постовите..Те поздравувам
@Someonespecial @Tan4ence @Аliсe @Ketchup @Kukla994 @simonna.a @N0NamE @Lilianna @Lella @Gosh @Anabelle.Amorette @Winter Lady @LittleChili @Feminka22 @theowndemon Не мораш ништо, А смееш сè. Може ли така? Граници да нема, И лагите се доста. Слобода сакам. have a nice life.
Огромен поздрав до девојките од фмќ @Summerlover @JollyGirl @1209 @AnaKarenina @Mishela @Someonespecial @purple..m @Chanell* @Lady Phoenix @Crna Dama @shz @buba4e89 . Ако некого сум заборавила се извинувам.
До младата г-ца @JollyGirl ! Не ја береше чинам место, луташе по теми, се и сметаше и крена бунт не можеше да се пронајде никаде, амаааа затоа сега се смести у Феминско!
Голем сп до: @Someonespecial @Tan4ence @simonna.a @alice @Lella @Ketchup @Florenсе @Kukla994 @Crna Dama @Anabelle.Amorette имајте убав викенд луѓенца Посебен поздрав до @Спасееееее
Возвраќам поздрав до сите оние кои никогаш не ме забораваат на списокот, ви благодарам. Имајте убав ден форумџии!
@Lella @Tan4ence @Читател @N0NamE @CuteSugar @Ketchup @Kukla994 @КикиМаус @Dabria @Anabelle.Amorette @Florenсе @LittleChili @elimkd @Аliсe @krEM4Eto @Summerlover @JollyGirl @Gosh @SV1911 @kjukli @calliope @Doozy @Mishela @AnaKarenina @1209 @QweenSM @Winter Lady @Lilianna @sofijanoka @eliesaab @Madam-A @zhap4e @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @vitamina @galapce @Rama Имајте убав викенд драги луѓенца!
Абе види, тоа се е убаво вака што кажуваш ама изгледа невозможно пред колоквиумска беее Сепак, фала тии !