СП до тебе моја најуба охриѓанке Хипи-ипи-ипи! Јас еве ќе излезам на балкон...ама ти да ми изрецитираш нешто од Шекспир П.С. Тоа е мое масло...јас ја нареков Теди мече
Што зад светлост се крие таму во прозорецот? Да тоа Исток е а Џули77 е Сонце Крени се ој ти лично сонце па месечината убиј ја оти бледа е од јад и завист... Зошто ти натрапникот и самиот си поличен од неа Најсветлите две ѕвезди небесни нејзините ги молат очи... Го допрела со рака образот нараквица да сум, та да го допрам... * некој го спомна Шекспир?
СП до сите феминки кои сакаат да се специјално поздравени. Ве сакам мои драги феминки и иако денот е при крај искористете го максимално и уживајте во ова мирно, тивко попладне.. бацкии..
Ким, најде кревет,а? Сега уште другото ни останува Сп до Гоу,Ким,Тедибер,Бројчето,Џули...Е толку е, па не ми работи мозокот, го пуштив на пасење
Најдов виножитке, веднаш се ангажирав јас и го порачав. Трошоците се на моја сметка, вие само дојдете Уште да средам да е воден креветот Поздрав до тебе, и СП до мис индепендет, вики44е, оззи ејнт геј, катакомба(кај си море моме?), горде, гоу, куин, саншајн и целиот харем да не ве набројувам многу сте
СП од мене до мене до сите феминки кои се активни,и кои имаат многу за учење а паметот им е на друго место, Спојлер кај друг
Поздрав до Девојките кои уживаат во британските бендови како Muse, Radiohead, Hurts, Coldplay, Travis, Placebo, Stereophonics, Verve... Поздрав до сите кои НЕМА да отидат на Цеца и Јелена Карлеуша, НОООООООО (почекајте, тоа не е се') Поздрав до оние кои планираат да одат на Здравко Чолич и Раде Шербеџија И поздрав до сите кои не се плашат да ги наврне дожд и оние кои ставаат екстра мајонез врз пирошката. Така.
Сп до сите оние супер расположени .. сп до бројчето, лоли, ким, цирибирибела, синдерленс, спичлес (одамна не сум ти упатила сп ), сенза.. Сп до моите драгии феминки
мојот кенди мен Хипи милааааа гаѓаш со песнава Поздрав за Реинбоу и Ким и Горде на база на муабетот вчера (ќе се гушнеме на креветот бе....ќе не собере сите) Да не ја заборавам порцеланската кукла.....вотка за тебе мило бројче
СП до сите на кои не им е денот, не им е неделата. <object width="640" height="385"><p...e" width="640" height="385"></embed></object>
До сите кои во моментов би скршиле нечија глава, би откорнале нечии нокти од корен, би искорнале нечија коса, би скршиле нечии нозе, и би им дале на крај да си го изедат сопствениот измет. Е така!!!
СП до сите кои плачеа денес. Па можеби не ни е денот, или што вели марама, неделата, месецот... периодот..
Специјален поздрав со сите девојки кои го проколнуваат денешниот дожд,кои се на работ на нервен слом,кои им е доволен еден погрешно изговорен збор и да се истурат на некого... Ќе биде подобро,да.. Но,кога?