Специјален поздрав до @Summerlover aka DarkChocolateLover И до сите други љубители на темно чоколадо Особено она со портокал Убав викенд
@Kukla994, ви-фи-то можда не ти го ставија на насловна, ама.. во Вог ти го има Ок, твоето полично беше Photo: Jane Josifovski
Hahaha, od so bese policno nekjat da me pofalat. Ljubomorni se Ok, bar negde da go ima sirototo burece @zhap4e
@Someonespecial Фала на поздравот мила И до тебе најголем А воедно да си ги поздравам и колешките @Arja @joy1 @MagsDestiny @srcence1607 @nikolija26 @baba Rada
СП до @vitamina , @Someonespecial , @mariatim @Aleksandar1212 , @cresa-jagoda и @Mr. Right и @Dabria Среќен роденден @КикиМаус да си здрава, среќна и исполнета со љубов
Ти благодарам мила Поздрав до тебе и до тагнатите од постот Еве тортичка за сите Вас После во Чошот на поголемо ќе почастам
@marama Tе видов во петокот на пат накај факс дури сеа ми текна да те поздравам и да ти кажам И до @sjdgo, оти е паметно и елоквентно девојче... мене си ми интересна за читање
@fairy88 добредојде во клубот на мајките, нов живот и застој во бајките, но благословот кој ти е даден верувај е многу вреден!
Фала што ми пиша ем видовме, ние сме блокирани за да не гледаме ,нашите профили не отвораат грид , а блокирани сме за да не гледаме, имаа тужба бидејќи ширеа за кате лаги кои за кате немаше врска и правеа омраза, и они немаат дозвола да објавуваат и кажано им е ако имаа објава на било кој портал ќе сносат последици бидејќи за да се читани ги распалуваат луѓето за да коментираат омраза итн, само еден албански портал имаше дозвола да објави,а на сите им беше кажано што ќе објавуваат незаконски и ќе преземаат слики од профили ќе бида пријавувано против нив, уште од болница беа избркани, а што е најчудно од сител ,грид и уште некои портали сме банирани ,ете зошто било тоа. Секој човек си има апсолутно право да си верува во што сака, детето е благослов од Господ и тоа не е ништо криво. Посебно не предмет на медиум за читаност ,од кое најмногу ќе биди зборувано вреѓано бебето,не е важно да не кажувам тука тоа не смее да се кажува, иначе благодарам , секоја куќа нека се полни со детска радост