Куклааааааааааааааа со мало задоцнување среќеен роденден и ќе ти дојдам утре на патерица да си знајш! @Kukla994
Leleeeer kolku licna torta awwww More ti skriv ja torta, uzivaj Poveli kakao ili...nez so e. Bitno nesto e
Чекаме ќе ни кажат тие избркани беа од болница и ова што прават не е ич вкусно,не се само тие и сител се и други ,нема гајле тие никогаш не биле салам програма ни ќе бидат ,немаат ни м од Медиум
Duso moja i vie mi falite mene mnogu ama ova nasevo ludo vreme si go pravi svoeto,po cel den na rabota so mali deca sto poprvo da napravime, inaku ve pozdravuvam i jas site @leona83 @joy1 @Kitten i ajde pocesto da se druzime.ps.izv za latinicava od mobilen sum
@macka91 @Someonespecial благодарам на поздравите. По еден огромен и за вас. И сакам еден поздрав да упатам до @Mishela и уште еднаш да ја поттикнам да си направи литературен блог, зашто ги обожавам нејзините текстови. Па уште ако бидат проследени со некоја креативна скоца, шкртка...
Благодарам многу - возвраќам на поздравот со XXL-гушка и шолја бел чај - тоа е на денешниот репертоар. П.С. Да имав малку повеќе време за себе и за слободните активности, можеби ќе имаше простор ова да се реализира. Со ваквиов распоред...тешко, многу тешко. Нека остане како замисла за во некои подобри времиња.
До @Bender Rodriguez , за шегата со кафето и уметноста (и она третото, нели )... И секако за одличните фотки!
И јас се надевам дека за некој период ќе имам повеќе време и ќе можам да се посветам повеќе на форумот. Мило ми е што ти текнало на мене, искрено ме изненади.
Топ ни е. Животен стил променив веќе, хелоу пижами и хеланки. Поздрав бек, иде зима, нема да се мрда од дома со денови.
@Agrona поздрав до тебе Ми текна случајно ,не сум те забележала а фалиш да бидеш активна на форумот Се надевам дека си добро
Една силна гушка до драгото меланхолично другарче со големо срце, @Mr. Right. You deserve sooo much more happiness..! И до една амбициозна, исклучително зрела и интелигентна млада дама, @Snow-Star