@vitamina @sanjaeva @Rama koja dosega ne sum ja pozz@Lilit mojata drska polovina @MilaP najmilata majka @PUPICA slatkica @evangelina.ina hrabrata @Ordinary mistericnata @Bridget trudnata @joy1 modernata @ph.orhideja stalozenata @Cka najmilata zenicka.. Ima uste.. Tu bi kantiniud
Најспецијален позз на свето, до: @krEM4Eto @Pcelka94 @elimkd @CuteSugar @Aleksandar1212 @Crna Dama @Someonespecial @natemila @Ketchup @Читател МН ВЕ САКАМ ДЕЧКИИИИИ **** (потсетете ме ако заборајв некој)
@referentka , ti blagodaram za pozdravot mila Pozdrav do tebe i uzivaj vo sveziot vozduh vo Berovo.. Edna od omilenite likovi. Javno da si priznaam.
Mone..eden um deka poprvo.. Dete piska jas pisuvam.. izvini milo dete.. @danichap idno majce sovrseno pozz do tebe isto Ima uste..samo da zaspijam dete
рефке поз и до тебе не успивај дете уште малце неак се поуморе и покасно нека легне после префли се на мафееееееее уживајте
Абе вака кога ќе ме поздравиш се растопувам ко сладолед и...како сега да ти кажам дека сум во прашалници...таа таквата, онаа ваквата, оваа оваквата...а јас Рефи како име без презиме Среќа и витамина исто, па не почнав нокти да гризам, а башка и секнд плејс сум Уживај! Поздрав до Рефо и Рефче.