Ја читам листава и случајно се гледам себе си најдоле .. многу ми беше познато Читател и ми требаа 3 секунди да сфатам дека тоа сум јас. Фала за поздраво CountJump,
@referentka поздрав назад,и баш ми е мило што ме поздрави за прв пат феминка како тебе @fallenangel @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette фаќајте куп гушки @deskarada и јас немам фб (засега) и поубаво ми е милион пати @Ketchup @Someonespecial едно време долгооо ви бев приоритетна во списокот со поздрави,а сега често ме нема што така?! Ама ако,јас еве ќе ве поздравам пак @Kukla994 не си свесна колку се радувам што ја пронајде конечно среќата и љубовта,душава ми се полни кога те читам сакам и јас,бидејќи двете заслужуваме!
@Rama, тебе мислам дека те имав ставено во последниот групен поздрав. Сега ги поздравувам еден по еден оние што одамна не сум ги поздравил... Немој да мислиш дека сум те заборавил. Имај убав викенд! ♡
Саботен поздрав до @Kukla994 Имај убав и сладок викенд И еден поздрав до сестра ти Спојлер: прекраснотии
@Rama, леле ме усрами Ние со Кеч многу драги луѓенца имаме, па се надеваме дека нема да изумиме никого ама пак се случува тоа Не сум те заборавила, огромна гушка и до тебе и внучињата А и до @zhap4e што исто сум ја испуштила вчера Поздрав назад до @sj *O* и @referentka