@AnaKarenina Ti blagodaram Ana. Pozdtav I do tebe, imaj si prekrasen vikend, odmori se "maski" Спојлер: Ostana bez zdiv Fala, fala. I gi pokazav slikive, ej vikam vidi so ima tuka za tebe. Ona...aaa, aaaa...sto e ova, cii se? od kade se? Mi gi naraca od nekoja strana? aaaa koga ke mi stignat??? kazuvaajjj?!?! Ne vikam, ne gi naracav, samo da gi vidis - ja otepav I pokraj toa so polovina od ova go imat, taa ne se zasituva -.-
Сакам да упатам еден топол ноемвриски поздрав до @Lepaaa ..би сакала повеќе да ни пишува и да ни раскажува за романтизмот и преубавата франција.. иако не е многу активна, да се активира почесто на разните теми низ форумот. Поздрав лепа до тебе и одбројаните денови за мајчинството и преубавиот период. @PUPICA Пупе најголем поздрав до тебе, еден од најомилените ликови на форумот со искрени и баш реално хумористични постови. @referentka што да кажам за тебе малку ќе е..човек на кој му се дивам и го почитувам од се срце и душа заедно со @sanjaeva во паќет. Омилените мои две
@shz Леле девојко, у срце ме погоди со аватаров! Дали тоа има уште една активна членка тука што е фан на Outlander oсвен менеее? Поздрав до тебе!
@Someonespecial Даа Не си единствениот фан на Outlander има една повеќе Пред некој ден почнав да ја гледам серијата и веќе се заљубив во неа Поздрав back
@vitamina realna i humoristicna sum i vo "obicniot" zivot,pa i tuka,ne znam poinakupozz i do mesko Pozz back i do gospoZa Refovska @referentka ,cuvaj od cvarkite,jas luk ke donesam i kromid i praz da se najde Pozz i do site druski od +-40,da ne redam da ne ispustam nekoja... P.S.Kade e spisokot za pozdravite od "nasite"
Специјален поздрав полн со пријателска форумска љубов до сите НЕПОЗДРАВЕНИ во оваа тема, до сите заборавени и неспомнатиf:
@Tajnaotrovna поздрав за прв пат,многу сакам да те читам,да си знаеш само @Mr. Right поздрав до еден од ретките културни и ненаметливи машки членови @galapce @vitamina одамна не сум ве поздравила вас,силни и скромни,доблесни дами
До @ninja35, можеби единствениот, редовен машки член кој шкртнува во "Што би ѝ кажале". Мерак ми е да читам со колкава љубов пишуваш, се надевам и јас некому ќе бидам инспирација до таа мера
Скоро и да не ја отворам темава. Благодарам до сите оние кои што ме поздравиле изминатиот период. Поздрав до @Cka @bittersweet @vitamina @LadyC @danichap @referentka респект..
Ја да си го поздравам колегата Петрета, @Petar80 , помалку да работи,повеќе да пишува И онака нема да му ја качат платата
Петре не ја слушај,љубоморна е дека неа не ја поздравив И онака сам знаеш дека трудот не ти се исплати