@Rama , дури сегa гo видoв пoздрaвoт. Не знaм зoштo не ми стигнaлa нoтификaцијa. Кaкo и дa е, фaлa ти мнoгу нa пoздрaвoт. Еднa oд oмилените си ми oвде. И пoздрaв дo внучетo штo мислaт декa си му мaјкa. Имaј убaв ден.
@bokace еден поздрав и гушки за напишаното за разделбата и недостигањето на внуката,ме разнежни додека те читав,и јас сум тетка и тотално ја разбирам твојата љубов @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ти испраќам куп виртуелни гушки,ти посакувам лесно да пребродиш се,и да нема никогаш веќе за тебе тешки Понеделници @iloveyou29 традиционално си ги поздравувам феминките кои ми се дел од листата на омилени за читање,па еве куп гушки и поздрави до тебе
@Rama ти благодарам поздрав и до тебе Она ми е прва љубов , нешто што не може да се опише .. Разделбата е многу тешка поготово со неа ..
Знааш дека сум на диета (демек) и торта ме часташ, ццц . Се шалам, најголем поздрав и до тебе и ѕверчињата и убав помин денеска .
Специјален поздрав до @Bridget Сега ги читав твоите мислења во Фемина готвач... Царица си, ме изнасмеа
Како официјален последен поздрав од мене испраќам до: @Someonespecial @krEM4Eto @LittleChili @Ketchup @КикиМаус @butterfly* @sj *O* @Aleksandar1212 @JollyGirl @Florenсе @Tan4ence @Lella @Аliсe @N0NamE @CuteSugar @Kukla994 @xGrapefruitx @Summerlover @kjukli @elimkd итн итн итн сите што ги забиравив нека ми простат. Момци и девојки ми беше драго што се дружевме, да не објаснувам зошто што и како бидејќи веќе знаете, останете ми во добро расположение и се гледаме во некоја идна наредна прилика ПозЗ3³ ®
СП до @Lady Phoenix За сета твоја смиреност, добрина и позитива со која зрачиш, иако веројатно не си свесна. Тоа се гледа од секое делче, ќоше... Да беа сите самокритични и самосвесни како тебе, светот ќе беше поубаво место за живеење. И да знаеш дека си поборбена и похрабра отколку што мислиш, проценка од некој со слична дијагноза. Ти реков, не заборавај, животот не знаеш што носи. Дечко ти е среќен човек што те има.
Најспецијален до тебе, Дузика!!! Задоволство ми беше да бидам во твое присуство. И да знаеш, не си свесна колку сме слични од некои аспекти. Денес се осетив како да доживувам дежаву.