Те поздравувам и бакнувам назад лепото, зашто си борец мама, згодна мама и позитивец огромен! Те гушкам силно назад!
Добредојде назад @КикиМаус На мене ми фалеше и приметив дека те нема и да не си одиш повеќе Најспецијален поздрав до тебе Еве и едно кафенце од мене за добредојде
@eleni27 Една од мајките херои,за мене посебна,знае таа зошто.Една од првите на форумов,на која несебично и ја пружив мојата поддршка,совет,љубов.Мојата инспирација да продолжам и покрај трниливиот пат кој и двете го минувавме. Гушни ги 3 мажина
Fala ti Za poddrshkata, za toa sto me ohrabruvash sekogash koga toa mi e potrebno. Zasekogash blagodarna sum ti
Ти благодарам мила Ти си една од неколкуте што искрено си ги сакам и многу ми фалеа Фала и за кафето Да вртам шоља, ќе ми гледаш?
Специјален поздрав до сите феминки што слушаат народна музика, де дигнете раце да се знаеме колку сме, може и едно оро да свртиме а @baba Rada нека размисли за отварање на нова тема додека има потенцијал
@Читател Ти благодарам на поздравот, иако го гледам вака доцна, те поздравувам и јас тебе. Повели на по една Јана. Ние со водите си се разбираме.
Хаххаха Ама подзинале овие Ама ќе си стиснам 3 желби Знаеш вака предновогодишно со поише желби се гледа Не за друго, џабе ќе му ги пишам на Дедо Мраз кога више ни ми ги чита писмата ни па ми носи пакетчиња
Specijalen pozdrav do@referentka,@danichao,@vitamina,@galapce,@Dva Angela i site ostanati od +/-40.Mn mi falite se nadevam za brzo ke vi se vratam
Три три,заедно ќе ги тумачиме Дедо Мраз не дека некогаш ни ги читал писмата и дека ни носел пакетчиња ,само не лажеле дека деца
Нај специјален до најпрекрасните дами на форумов @DVAANGELA , @Jas! , @Tajnaotrovna , @Bozica1980 , @fellenangel, @mami blue, @referentka
Голем поздрав до @LUCERKA ,и почесто дружине мила Поздравче до прекрасната моја пријателка @CrazyOne Голем поздрав и до тебе друже @Petar80