Спојлер Ми фалиш уште сега бе другарче... се надевам брзо ќе се вратиш @eliesaab Девојче златно, многу сакам да ни пишуваш почесто тука на форумов, па и да ни се придружиш во младинското ќоше Те гушкам!
This means a lot to me. Фала ви на сите што ме мислите Всушност, цело време сум тука, демнеам од сенките и тук-там стискам "Ми се допаѓа", но некако сеуште не се осмелувам да пишам некој збор. Не знам зошто. Ве поздравувам сите, а најспецијален поздрав ти упатувам токму тебе Лејди, и те гушкам најсилно! Yoda out.
@Yowannty мила одамна не сум те поздравила,те читам доста низ темиве,ти си вистински борец,и добра девојка,и го заслужуваш само најдоброто....ти испраќам куп гушки @Victorian за прв пат еве поздрав до тебе,те читав доста деновиве и многу ми се допаѓаат твоите ставови
@DVAANGELA specijalen pozdrav do tebe i od srce na tato mu ja cestitam kandidaturata.Iskreno mu posakuvam da ja prodolzi vekje uspesnata politicka kariera.
Ти благодарам мила моја сите се изненадивме и знаеме дека он е тој правиот човек што ке направи многу за оваа држава стар борец е он....го земеш мила моја
Кога би ти посакал добра ноќ...би било океј Затоа слушај ја песнава и уживај во ноќта. Имај мирен сон @baba Rada
@Tan4ence Јас сум секогаш тука да ми се отвориш ако сакаш и да те разберам, да знаеш Те сакам премногу баш таква каква што си и заслужуваш да си ми среќна, најмило мое!
Специјален поздрав до @Nausicaa, можеби единствениот лик на форумов кој ја следи Ash vs. Evil Dead. Ја почна ли втората сезона?
@Bender Rodriguez, Hail to the king, baby! Ја почнав и ми се свиѓа! Ако претходната сезона од мене имаше 10ка, оваа има 12 Мислам дека се надминаа со втората епизодата