@Viktorijaaa5 фала, возвраќам поздрав! Туку, поминав да упатам еден многу специјален до една ептен специјална дама која се наоѓа во ептен специјална состојба - @Mama25! Убавице, многу ми е мило што пак се појави, и тоа со прекрасни вести - лесна и убава бременост да имаш!
Морам да упатам најспецијален поздрав до феминката чии постови навистина премногу мотивираат и секогаш ми е мерак да ги читам, секогаш измамуваат насмевка на лицето и едноставно пренесува позитивна енергија со секој пишан збор. @Lilianna Толку многу позитива собрана во еден човек!
@Lady Phoenix ти благодарам за убавите зборови да си дочекаш и ти вакви убавини Поради ептен драги луѓенца како тебе имав желба да го отворам форуов пак. А тебе секогаш со ќејф те барам по темиве да те читнам. Убаво попладне мила
@kjukli @IronLady наредно спремајте се за на латино И возвраќам поздрав до @buba4e89 ,со тебе сме секако Се надевам си подобро
@Marijana93 Одамна не сум те поздравила овде. Прва си што те запознав овде, и што станавме, и останавме најдобри другарќи до ден денес. Дај боже уште долго да си се дружиме лав ју
@agios СП до тебе ти се поклонувамвистинско освежување си со своите издржани ставови. И еден апел до тебе,нека те има почесто од сегазнам дека не беше долго активна,ама се израдував деновиве што те има
Преубав завршеток на денот ќе имам, благодарение на твојов поздрав кој касно го читам. Од срце ти се заблагодарувам што така ме доживуваш и ако било кој мој пост, мотивира барем една личност или ѝ носи насмевка, целта ми е исполнета . Огромен поздрав и до тебе!
@Ketchup @Tan4ence @Lella @Summerlover @КикиМаус @Gosh @Kukla994 @Anabelle.Amorette @CuteSugar @krEM4Eto @JollyGirl @calliope @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Elissa @crimson @Doozy @vitamina @Lilianna @Florenсе @LivingGlam @macka91 @galapce @Mama25 @Sky-butterfly @senza.parole @Winter Lady @kjukli @SV1911 @Madam-A @Salome @QweenSM @Natali.3
Поздрав до симпатичната и умната @Madam-A (не те заследувам бидејќи таа опција ниту ја користам, ниту гледам некоја посебна функција да има) Поздрав до братот @EvAngelos и @Bender Rodriguez Поздрав до @Someonespecial (фала ти што секогаш ме спомнуваш во своите поздрави) И до @Ketchup , двајцата омилени млади. Од мене по чаша греано вино, со сите зерзевати внатре, ако не пиете, нема проблем, ќе спремам нешто друго