@Sky-butterfly, поздрав и до тебе! И ти си ми општо една од омилените форумџики на форумов. Имај убав викенд! ♡
Поздрав до сите оние кои ме означија, поздравија или напишаа пп но на жалост не бев доволно активна за да одговорам на истите. Јас добра, домче со мадам и го галиме мешето. Останете ми здрави, исполнети и среќни.
@ColoursOfTheRainbow , @BlackSky , без оглед на тоа која ќе го прочита постов, сѐ најдобро. Денес расчистив со некои работи и личности па сакав само да известам.
Специјален поздрав до кланот : @Someonespecial, @Lella, @Anabelle.Amorette, @theowndemon, @Tan4ence, @Kukla994, @Ketchup, @Sanjichka007, @crimson, @Lady Phoenix, @Jordanovska-K, @Madam-A, @Captain-Omni и сите други на кои не ми текнува у моментов.
Јас денес специјално сакам да ги поздравам @Someonespecial и @Bender Rodriguez зошто додека јас паралелно ги читам и ги спамовам со лајкови, они ми возвраќаат со ознака или лајк До дено ќе да е. Зато ме нема во темава, оти само лимонада частам јас.
@Lady Phoenix и @Doozy, додека сецкав сиренца на вас мислев. Спојлер: ) Додека го чекав човеков сликнав за покана.
@sanjaeva @Lilit @kukla21 @Cka @DVAANGELA @Bozica1980 @mareane @ALISA0000 @MilaP @friendy @Dust @duffi @joy1
Од оф оф... Тешко ми падна. Убаво што си помислила на нас, Глам. Уште да не' пречекаш вака кога ќе ти се клајме... Мала шала. Поздрав и до тебе.
@Bender Rodriguez поздрав и до тебе @Someonespecial @Ketchup @Аliсe @Читател @Kukla994 @CuteSugar @Anabelle.Amorette @Lella @Florenсе @Winter Lady @Florenсе до сите
Леле... и винце има. Да знаеш каков ми е животот во деновите кога не јадам млеко и млечни производи... Поздрав бек и ич нема лошо да ми дојде од даскичево.
Сигурно знаете дека традиција ми е,да си ги поздравувам феминките кои започнувам да ги читам почесто и редовно,па така веќе и ги вбројувам во листата на омилените(а вие старите што ми сте омилени,си знаете во колкав број ве има,ме мрзи сега да правам долг список ) @buba4e89 @Avery @Chica.Loca @PaLaVa @theowndemon СП до вас девојки
Благодарам! Голем поздрав и до тебе @Rama, баш мислев деновиве да те поздравам. Една од омилените феминки си ми, многу позитивна и обожавам да те читам. Повели послужи се.