Ти благодарам на поздравот Прв ми е Не пишувам многу често, па не ни знаев дека на некој сум му паднала во око, а уште помалку дека ме вбројува во омилени. Голем поздрав и од мене и убав ден
Специјален огромен поздрав до @bittersweet , биди добра и поздрави ме и пушти по пошта едно нешто од то во пакетите, биди најдобра Бакнежи и прегратки до тебе и до твојте 3 срциња
Те поздравувам и јас мила моја најмногу. Добра сум. Работни обврски и мајчински. Не ве заборавам. Те гушкам силно и те бакнувам.
Денес посебно сакам да си ги поздравам @referentka ,@Dust,@VladeMila ,@MilaP ,@joy1 ,@mareane ,@mami blue ,@❤️BuBaLe❤️,@Petar80 , @Peco , @ninja35 ,@LUCERKA ,@duffi ,@Lady Phoenix ,@ALISA0000 ,@Bozica1980 ,@fallenangel ,@Barbie20 ,@mal.ecka ,@MacenceEna ,@Tajnaotrovna ,@vitamina ,@CrazyOne ,@Esmeralda-MD ,@bittersweet Сите ве од
@referentka @DVAANGELA поздрав и имајте добра нок штета е што не стигаат нотификации од поздравите па ако видиш ок ако не нема хахаха од мене поздрав за сите од +-40
СП @baba Rada @DVAANGELA @Viktorijaaa5 @Rama @Crna Dama @beter -sweet @referentka @joy1 @Dust @duffi @Sesil @Barbie20 @КикиМаус