СП до моето љубовче @КикиМаус @sj*O* @Ketchup @Someonespecial @Pcelka94 @krEM4Eto @Dabria @LittleChili @elimkd @PogbaPol @N0NamE
СП до девојките кои ми го разубавуваат денот и кога е најтмурен @JollyGirl и @Summerlover И до останатите кои уживам додека ги читам @AnaKarenina @Mishela @Someonespecial @sofijanoka @Kukla994 @Ketchup @Crna Dama @buba4e89
Специјален за некои специјални @Rama @♡BuBaLe♡ @Annora @Ane-Goki1 @Someonespecial @Summerlover @JollyGirl @AnaKarenina @Ginger^ @Ketchup @Chanell* @purple..m @fallenangel @Bitter-Sweet @sofijanoka @buba4e89 @krEM4Eto @ЕденЧлен @Aleksandar1212 @КикиМаус - ова беше ќошето а воедно позз и за рефка @referentka @Bozica1980 јас во овој филм сум
@Rama душа си! Голем поздрав до тебе. Би сакала да ги поздравам феминките кои ми оставиле позитивен, добар впечаток, а се многу и најверојатно ќе заборавам некој. СП до: @Summerlover , @JollyGirl , @referentka , @elimkd , @Someonespecial , @joy1 , @koritsaki , @Mishela , @Petra777 , @Lady Phoenix , @AnaKarenina , @theowndemon , @zhap4e , @s1a1n1d1r1a1 , @1209 (порано не ве разликував со danichap ). Ве поздравувам со коктели и песна која ми буди спомени и ме развеселува, па се надевам и вас ќе ве расположи. Можеби на некој ќе му биде детска песната. Имајте убав ден!
Јас одамна немам соодветно поздравено, па ете, специјален поздрав до: @sj *O* кај шо провервавме дали се знајме зошто ете, можи се имаме на сред село видено. @kjukli која редовно ја читам и @Kimberly11 и @HarleyQuinn кои одамна ги немам видено наоколу, за жал. Исто поздрав до: @Ketchup @Dabria @CuteSugar @crimson @Rama @CameliaMiller @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Someonespecial @Summerlover @baba Rada @Kukla994 @LivingGlam @Papillon.Papi @sjdgo @Winter Lady @КикиМаус @Elissa @Chica.Loca @ЕденЧлен и многу други кои не ми текнуваат во моментов. И, ете јавна молба до @simonna.a да се врати на форумов, не дека не вервам дека можи дечко да си најди, ама ете сакам да дојди. Така да ве молам сите шо ја знајте Симона, бидете понапорни од мене шо секој ден му трубам глупости за да дојди назад. Јас уште се држам до лимонадата, знам дека не сум креативна на тој поглед. Останете ми поздравени.
@Someonespecial @Rama @macka91 @Elissa @Chica.Loca фала за топлите и искрени поздрви, ми го разубавивте утрото Најсилни гушки и поздрави до вас... Уживајте во маглите, најмили мои
Најголем поздрав до - @Читател ЕДВАЈ ЧЕКАВ ДА СЕ ВРАТИШ ОТИ БЕЗ ТЕБЕ ПРАЗНО БЕШЕ - @theowndemon би било интересно да се видиме некој ден, можда се знајме фала на позз - @krEM4Eto најслатката и најдобрата другарка на свето, веќе помина ама пак ќе речам среќен да ми ти е родендено и годишнината и едвај чекам пак да се видиме - @elimkd фала мн шо ме тешиш на чет - @CuteSugar мн интересна личност си а кај си шо те нема овиедена - @Аleksandar1212 фала мн шо ми ги лајкуваш фотките на инста - @КикиМаус ја надополнуваш атмосферата на чето - @smb asr чупченцееееееееее - @Kukla994 појавувај се почесто на чет - @CrnaDama ми се допаѓат твоите мислења во Што би му кажале, понекогаш моие мисли ко да ги читаш - @Ketchup мн ти се убај аватарите - @LittleChili едвај чекам да се видимеееее - @xGrapefruitx позз и до тебееееее - @Mr.Lover фала за советите от пред 1 месец - @PogbaPol фала мн шо ме смејш на чет - @Someonespecial посебна си КАЖЕТЕ МИ АКО ЗАБОРАЈВ ДА ПОЗДРАВАМ НЕКОЈ!!!!
@okcenzi @RumShtangla @Antebellum @krEM4Eto @CuteSugar @Marjan007 @stilas7 @Kitten @JollyGirl @Offspring @Super-Mama @A-j-a @fallenangel @iloveyou29 Поз и до другите ако сум заборавила некого.