Поздрав назад до @Rama @smb asr @Chica.Loca (и јас те читам во последно време и ми оставаш убав впечаток, а и аватарот ти е преубав ) @theowndemon @macka91 @Elissa @sj *O* И гушка до сите најмили и кул луѓенца со кои се дружиме на чет и по темите, во младинско ќоше и дамите што најмногу ги почитувам и ги поздравувам - си се знаат сите кои се Имајте убав викенд!
@Lady Phoenix и @Bender Rodriguez, оти од сите членови и членки што ги почитувам како повозрасни заради воодушевувачка интелигенција, знаење, култура, креативност... вие сте ми на врвот! Ве поздравувам со песнава бидејќи знам дека сакате ваква музика , но и поради текстот што ми се поклопува со вашите брилијантни ставови
Ова демек, со песна од наше време, а? Ептен стари не направи, еј. За Лејди додуша не знам, она е од „четириесетката“, може да е и генерација со Џон Ленон, којзнае. Шала на страна, фала на поздравот и на одличната песна - убава вечер ти посакувам!
@Someonespecial Специка, баш ми е мило што така ме доживуваш. Ти си едно ретко интелигентно девојче што има тенденција да прерасне во многу паметна девојка и жена во иднина. Башка, многу добро запазуваш „музички детали“. @Bender Rodriguez може немам ни 30 (уште малце да се порадувам), ама во претходниот живот гарант сум одела на Вудсток и разно-разни концерти од тие времиња. Поздрав до двајцата!
Овој пат не дојдов со колачи, торти, алкохол и коктели, јебига студентски живот Да си ги поздравам најмилите да не ме забораите тука, си читам јас си пратам. Гледам екипата почна полека да се враќа и да се собира, до летоска на куп ќе сме со новите. Ве гушкам сите @Kukla994 @Lady Phoenix @Ketchup @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Adi888 @LittleChili @Tan4ence @Lella Ако заборавив некого, нека ми извини Едит: @PogbaPol го забораив, а него го мислев ете. Се извинувам, се поправив од на Ади постот
Утрински, најпосебен поздрав, упатувам до @Summerlover , @JollyGirl и останатото попатно друштво од младинското ќоше, кои секојдневно ме расположуваат. Ете ме и мене, ова сум јас до дека ве читам
@srcence1607, поздрав и до тебе! ♡ Поздрав и до @Jordanovska-K, за која ми е ептен мило што повторно почнав се повеќе да ја среќавам по форумов! ♡