за @Someonespecial за да не се зе замара со глупости. Тотално не сум во тек што е работава, ама не се сомневам дека се глупости. и додека сум на местово , ми дојде да споделам дека планирам тебе или @Bender Rodriguez .да ве правам форумџики на годината. Ќе бидам во штаб од почеток на номинирања, па во самата трка и на крунисувањето...па вие што сакате правете. Со љубов. Ваша М,
Мадам, Спешл е можда млада и неискусна, ама ја на твоиве фори не паѓам. Ни се умилкуваш тука зашто знаеш дека имаш доволно неоправдани у Фоајето и у Вестворлд за намалување на поведение и укор. А кај и да е, ќе треба и со родители да дојдеш.
Специјален поздрав до @kolumnistot Искрено, тебе најмногу ти се восхитувам. Си пишуваш одвреме навреме и не се замараш воопшто со овие драми што се случуваат овде. Минус ти е тоа што ретко пишуваш во темите во кои некој има потреба од помош или било какво прашање на кое бара одговор но како и да е, подобро е што не се замараш. Ни се замараш ни те замараат. Браво! Прими го мојот поздрав!
Фала мило Јас форумот го гледам како група на девојки кои безрезервно се сакаат, поддржуваат и кои учат една од друга, затоа не се препукувам, не се карам , нити замарам. Кога ме боли ви кажувам, за да не ме боли, а и вас да не ве боли Биди и ти бескрајно поздравена, you make my day!!!
@Dust Традиционален поздрав упатувам до тебе може незнаеш,ама традиција ми е дa си ги поздравувам ликовите што ги читам...па еве ми прилика за тебе Многу добар впечаток ми оставаш со своите ставови,остани каква што си @buba4e89 што да ти кажам тебе???ти си ми многу драг виртуелен лик,си знаеш..
@Madam-A @JollyGirl @Jordanovska-K @Ginger^ @Mama25 @Kukla994 @Elissa И до @Ketchup пренајспецијален , и до @CuteSugar
Позз љубовче @КикиМаус ми недостигаш Исто така позз до @N0NamE @SM007THIE @CuteSugar @krEM4Eto @Someonespecial @PogbaPol @Ketchup @Pcelka94 @Aleksandar1212
Oh Lord Jesus, this got me all emotional Фала ти многу што си се сетила на мене грисинче текино, гушки многу до тебе.