@anel I missed you Поздрав бек. Поздрав и до: @mareane (многу си ми мила и приземна, а не знам дали ти го имам кажано тоа ) Поздрав до @kukla21 со најубавата молитва за неа Поздрав до @Ginger^ (морам да те поздравам, те сметам за многу оригинална и креативна, за своја!) Поздрав до @galapce и малото галапче.
@anel,мила голем поздрав до тебе јас лично те побарав, многу фалиш мила, фали твојата позитивна енергија
@Lady Phoenix мило ми е што си се премислила во последен момент, не личи посветена личност како тебе да се откажува туку така. Главата горе, на патот кој ти претстои ти посакувам само луѓе како човекот од сабајле.
Денешниов поздрав оди до: @anel (ма ко мало дете се радувам кога ќе си го пронајдам ников во листата на некој омилен лик ) Спојлер @Madam-A (одговорот на твоето прашање од пред некоја недела е во вториот спојлер. И ти фалиш, наша М.) Спојлер Спојлер: 2 И претплата за Нетфликс, поради што се преориентирав главно на серии но, mostly is the mojo thing. @macka91 l: за твојот сенс за фотографија. Последната од натпреварот, инста 101. Браво) Спојлер @LivingGlam (just for being you). Одговорот и на твоето прашање е во вториот спојлер. Спојлер Спојлер: 2 In my head: Reality: И уште: @AnaKarenina , @Giovanna , @Sky-butterfly , @Annath Повелете попладневно кафенце за сите вас: А за мене еден оти се измачив со тач падов.
Аууу миличка сакам и јас таква елка Дедо Мраз едно вакво пакетче ќе ти остави под елката Извини вака јавно ама од телефон не знам како спојлер да ставам