@Tajnaotrovna ,@Barbie20 ,@Viktorijaaa5 ,@Rebecca_R ,@MacenceEna ,@mal.ecka ,@duffi ,@Sesil ,@sanjaeva ,@Esmeralda-MD ,@green.eyes ,@simonka93 поздрав и до вас лепотици
Фала ви @DVAANGELA и @crimson. Ова ми се официјално првите два поздрави овде на форумот. Поздрав и до вас.
Поздрав до драгите личности што сакам да ги читам. Се надевам ќе го видат поздравот. @WORRIED.BT @galapce @danichap @Sky-butterfly @referentka @DVAANGELA @mareane @joy1 @duffi @Viktorijaaa5 @Cka @Lady Phoenix @bittersweet @Esmeralda-MD @MacenceEna @Dust @Annath @♡BuBaLe♡ @Ordinary @mal.ecka @lunicka @kukla21 Поздрав голем и до мајките што ги читам @Mariangel @Kitten @Kaetana .. Поздрав до креативците од форумов @Kukla994 @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @Ketchup @Lilianna @Yowannty @JollyGirl @crimson @Sanjichka007 @Summerlover @LivingGlam @SV1911 @1209 @Mishelaa Поздрав и до @ph.orhideja @LUCERKA @Bender Rodriguez @ninja35 @Petar80 @Peco @Bozica1980 Поздрав луѓе.
@Bender Rodriguez & @Lady Phoenix утре попуштајте ни на мене и на @crimson :'( Не е фер вечно да губиме. ... пошо јас сум скроз ова.
Поздрав назад мила @vitamina СП до едно преинтересно девојче што ми е големо освежување тука, @Cinderfakinrella
Ќе ме расплачеш од среќа, хехе. Те гушкам најсилно до крцкање на коските. Иако сум слабичка, сите викаат дека имам силна прегратка. Епа еве ти испраќам многу гушки полни со љубов! <3 Фала ти <3
@Someonespecial @Ketchup @PogbaPol @Winter Lady @krEM4Eto @Ane-Goki1 @Lella Поздрав до вас многу ми фалите сите и времето кога си чатувавме заедно. *ако сум заборавила некој се извинувам