Нај поздрав до @Bebulleee за нејзината истрајност и неуморност што дефинитивно остава голем печат со преголемото срце и душа што ги носи во себе. Поздрав до @anel за нејзината мудрост и креативност .
Поздрав назад @vitamina моја и уште поголем до мешко. Ајде, чекам да не' израдуваш со новата мала форумска маскота.
Дечково ми рече да ти ја пренесам сликава, не можел да ти прати пп, праша и дали си го блокирала? Спојлер Убав неработен ден! Искористете го паметно, не како мене што изигравам couch potato Со љубов, ваша М,
@Sanjichka007 оти се забораивме... и затоа што секој пат ко ќе видам вакво кученце на нејзе ми текнува, а најкјут раса ми е и мене ова
Поздрав до @anel и честитки за што треба Морав пак да те поздравам, очигледно многу ми фалеше Да искористам прилика и да упатам поздрав и до уште две дами @ph.orhideja и @do-re-mi Ви посакувам убав ден.
Специјален поздраво до @joy1 Кога и да поминам низ темата Слики од вашите миленичиња, подзастанувам да го гледам твоето кутре неколку минути And I'm like... Успат поздрав и до @Papillon.Papi Малку паѓам во депресија кога те читам низ темите за домашни миленици и сфаќам дека твоето кутре има побалансирана исхрана и од мене You're doing a great job
@DVAANGELA @referentka @vitamina фаала ви што никогаш не ме заборавате во поздравите од срце И до останатите дами од 40 ката..... и до @danichap која не дружи таму ама знае дека секогаш ќе биде дел од темата во која има оставено голем белег