До @vitamina, зашто сум неизоставен дел од секој нејзин поздрав и особено зашто ме сместила во група на луѓе, на кои и сама им се восхитувам...чест ми е .
Ми имаш оставено прекрасен впечаток, лик кој обожавам да го читам секогаш. Мирна, сталожена, романтична, мудра и многу паметна. Те замислувам нежна и префинета личност. Прекрасна си лиле таква и остани. Поздрав.
СП до @Ketchup & @Bitter-Sweet дека сум им била најфина Ве гушкам и ве почитувам секој на свој начин И до @Petra777 дека сум и била најемотивна форумџика
До @purple..m , зашто е душа од човек, а јас сум почестена да имам таква добра, искрена, позитивна личност за другарка. Никогаш не се менувај, ептен си посебна
@Lady Phoenix @macka91 @Ketchup @galapce и @Crna Dama читам дека низ тежок период поминувате, па многу гушки и до вас... Бидете силни И The one and only: @Someonespecial поздрав back Имајте убав, супер, исполнет со смеа, прекрасен ден
@JollyGirl, thank you те обожавам! @Gosh затоа што навистина си awesome ...keep slaying! @Tan4ence те гушкам и јас сестриче најмило , @simonna.a (welcome back ), @Lella @Ketchup @Anabelle.Amorette @CuteSugar
@Ariel убаво да си поминеш вечер,да се изнаскокаш посебно на Џајковски. Те поздравувам со една слика од пред 4години од истиот настан
Честа да те имам во животот како другарка ми припаѓа мене. И мислам дека не можам со таа позитивност која ја зрачиш ти Баш поради тоа сум среќна што од толпата луѓе на форумот, баш мене ме избра за дружење Cheers to a new friendship