Посебен поздрав до борците @eleni27 @natemila @bubic.k Некоја ќе заборавам @Cka @danichap @lunicka @mareane @Viktorijaaa5 @referentka @Bridget @MilaP @DVAANGELA @vitamina @Peco @ninja35 @ines.h @LUCERKA @sanjaeva @galapce @Ordinary @ph.orhideja @Sky-butterfly @emkaemka @joy1 @Val-Dim @marama @Annath @Dust @zeka @promeneta @duffi @evangelina.ina @Lady Phoenix @elimkd @Eli23 @Bozica1980 @Offspring @Esmeralda-MD @nena2010 @ALISA0000 @Tajnaotrovna @PUPICA @JuLleE @Lady Phoenix BUBALE(незнам да ја тагнам) @kukla21
До @Bender Rodriguez , за сместувањето во таа посебна категорија, за сите твои постови на кои безброј пати сум се насмеала и особено за идејата (ако го надминам стравот од јавно говорење, гратис ќе влегуваш на моите предавања, а од секоја издадена книга, 50 - 50 делиме )
@JollyGirl поздрав Џолана! Катчето нема да биде исто без тебе и Самерка! @mal.ecka огромен поздрав до тебе и ти испраќам позитивни вибрации и мисли.
@blueeparadise, затоа што често ме фали по темите, а јас стално заборавам да ѝ кажам за колку креативна и кул личност ја сметам Имај убав викенд мила
Пoреткo сум сегa нa фoрумoв,aмa сaкaм дa си ги пoздрaвaм и дa ги читaм @DVAANGELA @referentka @joy1 @Val-Dim @Bozica1980 @galapce @danichap рoдaтa мoјa@Tajnaotrovna @WORRIED.BT @Dust @Lady Phoenix дa не јa зaoрaвaм, и сите други,сите сте ми дрaги.... Пoздрaв..
СП до милите девојки @joy1 @mal.ecka @VladeMila @zhap4e @ph.orhideja @Sky-butterfly @Petra777 @sanjaeva
Синoќa кaснo пoздрaвувaв пa еве уште еден пoздрaв зa убaвaтa мaмичкa @MilaP и зa мaлиoт бoрец, @Sky-butterfly си јa зaбoрaвив,БУБАЛЕТO не знaм дa гo пишaмм,@mareane ,сите 3 мaшки