СП....до моите мили редовни форумџики и форумџии СП до Гоу и нејзините нинџи Ијаааа СП до Горде, Кате21, Хипи, Анннни (појма немам колку н* имаше али стаив неколку ), Вики44е, Бројчето, Лижалче, Виножитка, Бона Бонбона....и сите други знаете дека ве сака вашето и ви праќа многу многу Исто СП и до машките членови на форумов...Гитар Херо, Ноубади Сп...до администраторите, модераторите Најдобри сте луѓе - И да....СП до Вајлд Чајлд...девојко недостигаш на форумов а и на нас И СП до сите останати што не се спомнати ps: сакам да и се заблагодарам на Горде за поздравот и
Хухухухух и јас се изнасмеав за нинџите. Вие двете над мене знаете зошто Ангелче морам да ти признаам дека си опасна - ниту еден не пропушти... ваљда Поздрав и до тебе, а за сликата со автограм - по гулаб ќе ти ја пуштам
Специјален поздрав до Горде10 , и до сите нинџи и да ви кажам ми фалите, ама ајде ќе издржам уште некој ден и после кажав. Најспешл поздрав и до сите останати и стари и нови форумџики и дури и за сите кои читаат од страна а не пишуваат и најголем поздрав до нашите администратори без нив ништо Денес сум многу дарежлива, се изнаделив поздрави ПС, сега гледам колку сум пропуштила , така да Хипи немам појма за што зборуваш
^Е, не сте фер, мене ме држите во неизвесност сега, Хипи ко ќе го видиш постов отвори ЛП и ќе ти стане јасно, бај д веј провери и месиџис на она лице книгана и ќе видиш она Глупавоно ти текнува Лижалче па ако е поврзано со нинџи и јас треба да бидам известена можда станав досадна , па ме интересира, па затоа си прашувам, ама од прашано нема згрешено
Сп до Кристинчетоо..Те Сакам* Да се надеваме дека е идна форумџика И СП до ситее форумџики и форумџии
сп до сите форумџики/форумџии (да не заборавам дека и машки имаме ), а за моите овдешни другарки ССП*: Хипи, Црвенка, Малото (иако не е овде,знам дека не чита), Кате21, Бројчето, Виножито, Лижалка, Ангелче... мислам дека сум заборавила некоја но не ми текнува засега , посетете ме ако сум заборавила некоја од вас * ССП-специјален специјален поздрав