@DVAANGELA честитки мила за успехот на твојот татко, му посакувам успех во работата и неговото име уште повеќе да се слуша поврзано со нови достигнувања и нови успеси!! Секогаш да бидете горди на него и да имете прекрасни семејни моменти заедно!!
@Sanjichka007 @IronLady @Ketchup @omg92 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ivy89 и Аноук(неможам да ја означам) Колку ми фали дружбата што ја имавме
Сакам да ги поздравам оние со кои во секое време би пиела кафе @JuLleE @kukla21 @Sky-butterfly @Annath И со @Peppermint .И да и кажам повеќе да ни пишува.
@fallenangel СП до тебе миличка,и еден тон гушки ти праќам. (Една од омилените тука си ми,и ненамерно пред некој ден те испуштив во постот за форумџики кои ја одбележаа 2016,а ти секако ја одбележа на позитивен и емотивен начин)
@ph.orhideja, да не поверуваш, истото го мислев попладнево. Планирав да напишам за моите омилени форумџики и категорија со кого би пиела кафе. И останатото друштво ми одговара, се' фини и умни дами. Па мој предлог за место на средба Би пиела кафе и со @Bridget, ми недостасува таква личност во животот
@Viktorijaaa5, поздрав Вики и до тебе И мене ми фали дружбата со вас... @IronLady @macka91 @purple..m @sia.bella @biGirl