Лелче, пошто и јас баш побарав по нет верзија од ова со нормални букви, да му олеснам на @Bender Rodriguez да го прочита ко чоек https://www.buzzfeed.com/lindsayfar...ead?bffbmain&utm_term=.btLqrx6Wjm#.vpp0wpjKOD Иначе се пронајдов во повеќе од пола and honestly I'm crying out of laughter Поздрав до вас двајца
Благодарам на поздравот. Поздрав и до тебе. Се надевам дека некогаш ќе примениш барем дел од сугестиите кои ги имаш добиено. Мене ми е за тебе. Пари за преценети квази професионалци јас не давам.
А јас се надевам дека некогаш ќе престанеш да потценуваш. И мене ми е за тебе,но не е соодветна тема за тоа. Добра ноќ.
Зар и во оваа тема има кавги? Ај да не бидам надвор од темата: Ги поздравувам сите комшии и сите што ме познаваат!
Spoiler: УРЛАМ! Real meaning: To give a long, loud, piercing cry or cries expressing excitement, great emotion, or pain. Basic meaning: My lips are sealed tight and there is no noise coming from me at all whatsoever. However, I am very excited and/or over it.
СП до @Umbrella22 Од срце ти праќам желби за добро здравје, се надевам дека за брзо ќе си бидеш дома.
Поздрав и до тебе комшике! Поздрав и до гостите @Summerlover и @macka91 Бирајте. Од новата колекција на Диор!
Не стигнав да реплицирам на ова сабајле у ниедно време - ова демек треба да значи Бендер е стар и не гледа добро, а?