шо бе скара...треба да пазите на линијата, лето иде... добро де...ај, ако сте запнале.. ама прво кафето...
@Rama bas se izraduvav koga go vidov pozdravot kakvo zaboravanje??? Edna od moite omileni clenki! ogromen pozz back jas inaku malku se distancirav od virtuelni mrezi se posvetiv na nesto drugo, kje otkrijam u druga prilika biznisi... znaes kako e xD...
Пет минути гледам во мачињава... поздрав до тебе Спешл. Поздрав и до @Victorian, одамна мислам да те поздравам во темава и се’ заборавам. @vitamina, и до тебе. За денес толку. Утре пак.
@macka91 Вакви сме, ама ќе издржиме (кој ќе ја види сликава ќе почне да се прозева) Успат да им возвратам на поздравите на @Someonespecial И @Rama
Не знам дали ќе прочита, ама огромен најогромен поздрав до @Moira мајче... немој да ме заборавиш Може остарев за посвојување, ама сигурно таму има ергени што ќе сакаат ваква неодолива домаќинка како мене Чекам новогодишен поздрав од плажа па догодина вака и ја а а а?
@Victorian @christinnn Поздрав девојки,обожавам да ве читам @anel Топло добредојде назад и почит до тебе
Наминав пред легнување само да возвратам на поздравот Има девојки на форумот кои обожавам да ги читам бидејки се премногу слични со мене, @Rama , ти си дефинитивно една од нив.Многу и од мене.
@sanjaeva, цеееел ден ги мислам чизмите што ги спомна прееска. Уствари синоќа, а јас утрото прочиав. Цееел ден. Поздрав, не си фер.
@SV1911 Одамна не сум те поздравила,а си од оние личности што секогаш се однесувале коректно кон мене,и затоа имаш голема почит од мене,а и од сите други