До сите што ме поздравиле и сите што ќе одат на фемина собиранка Јака ви душа толку жени на едно место
СП до сите феминки кои веќе станаа и сега го сркаат своето прво викенд кафенце...и до сите на кои им недостига летото! Како поинаку би ве поздравила, ако не со едно песниче за добро утро?! http://www.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo
Еден заслужен,специјален поздрав до Тедибер... Исто така и до Офи,Трендафилче... А и до Ким и Н.Е.87... Ги видов нашите ЛП,па се потсетив на некои работи.. Останете ми со здравје девојки!
СП до сите кои ме поздравиле и не ме заборавиле. СП до Ким, Аннии, Ангелче, Теди, Скај, Горде, Викиче, Докторката, Мисс, Вајлд, Ненушка, Винтер... и сите други мои останати драги личности на форумов. И СП до сите провокаторки.
Сп до сите што ја мрзат песната што ги буди !! ..и нај сп до сите што синоќа ја славеа ноќта на дрвото, и дрва се направија
Специјален поздрав до: Лоли, Оффи, Бројче, Пирамитка, Хипи, Мисс, Сесилија, Мимс, Би Ју, Цирибирибела, Кукличка, Георгина, Трендафилка, Ози, Блонд, Сенза и сите останати феминки
СП до Ози, Катакомба, Мисс-откачена, Пирамитка за прекрасната анализа, Мистериозна како и Тедибеар, Сенза пароле, Специфична, Блонд, Лоли, Гоу, Б.У, Карина, Ненушка, Боа Виста и Старфиш. И Вики4ка нормално. Ете така сакав да ве поздравам.
Поздрав Феминки. Денес частам зошто ја добив работата која ја сакав!!! Повелете, послужете се, не се срамете, би требало да има за сите доволно Ете така, уште една животна цел ми е постигната!