Поздрав до @Pirana , сигурна сум дека чита од некаде. Ми фали нејзиното несебично внимание и сериозност, личност која знае да се посвети на нови пријателства и знае да направи муабет, иако понекогаш е многу строга (да не кажам разгалена). Ако не го прочиташ, ќе го пратам јас и по гулаб за секој случај, ако треба и во шише преку некој океан. Имаш троен поздрав (дуо трио)
СП до @kukla21 ,ти ја испраќам сета среќа на овој свет и држам палци наредниве две недели Поздрав и до храбрите и силни жени @JuLleE ,@monik55 ,@mal.ecka @zeka ,@Umbrella22 Поздрав и до оние кои многу ми фалат: @galapce , @danichap ...
@Dust минaтoтo дa не ни нaпрaви гoрчинa нa душaтa вo сегaшнoстa и иднинaтa Пoвелете тoртa и мoетo oмиленo винце
И мене ми е oмиленa истo кaкo и винoтo @Winter Lady пoкaнaтa вaжи и зa тебе пoвели нa тoртa и винце нa нaздрaвиме и дa се зaблaжиме
До Битер фром Оусчрелија, @bittersweet Порано ептен те читав во сдк, ми фалиш со интересните дешавки Гушки до тебе и до малечките!
Специјален поздрав за сите членови на форумов,бидете здрави и живи,сакајте се,чувајте и уживајте во животот.
@ <3 pleza4e <3 знaм декa ќе прoчитaш и знaм декa вo себе ќе си речеш пoздрaв и дo тебе пчелке ми фaлиш мнoooгу , гушки и бaкнежи дo тебе и твoетo мaлo сoнце
Winterke ti si lik koj ne se zaborava taka lesno golem pozdrav i od mene #fbiwoman #specialinvestigator #feminadetective