Ич не ми се поздравува оти секако некој ке заборавам. Ама да пробам. Успат да ви посакам убави и весели празници и најбитното,здравје за вас и вашето семејство. @mareane @Someonespecial @promeneta @Ana Marija 1 @sanjaeva @Esmeralda-MD @JuLleE @joy1 @Viktorijaaa5 @Summerlover @<3 BuBale <3 @ph.orhideja @lunicka @duffi @Dust @bittersweet @Petar80 @Ordinary @friendy @RainBow @JollyGirl @Gosh @vitamina @Mama25 @baba Rada @Lady Phoenix Знам дека доста испуштив,ке се надополнам во следен пост. Затоа човек и се чувствува пријатно овде. Има доста ликови мегу кои се чувствуваме пријатно односно вреди да си тука,се додека не почнеме да ги набројуваме. Се разбира дека не секогаш со секој од нив ке се сложиме со секое мислење битно е да се нема директни навреди и превртени зборови. Тоа ми смета и во реален и во виртуелен свет. Бреиии испадна дека повеке сФетови постојат... Одјава...
Се разминавме во Calliope, пред некој саат. Баш кога се разминувавме те познав, такво лице тешко се заборава
Поздрав до @Umbrella22 ,мила побрзо да оздравеш и во новата година да бидеш нај среќна, и се лошо да оставиш зад тебе, од срце ти посакувам Поздрав и до @Dust , мила со закаснување да ти го честитам роденденот, да си жива, здрава, и секогаш позитивна како што си ти, бидејќи ретко да сретнам личност со таква позитивна енергија.... зрачиш мила ,зрачиш
@galapce fala na pozdravot samo zdravje ti posakuvam vo novata godina ostanatoto ke si dojde samo po sebe
Ах, сега ми е криво што ми лута паметот кога шетам. Да те приметев, ќе те застанев сигурно. Огромен поздрав, убавице, па се надевам дека ќе се запознаеме во новава година. * @Someonespecial мислам дека ме поздрави поназад. Поздрав назад, миличка. @galapce ти возвраќам поздрав и ти посакувам само здравје на тебе и најмилите. Во изобилство. Фала што си помислила на мене.
Чинам,ова ќе ми е завршен поздрав за оваа година... @galapce , @Lady Phoenix , @mal.ecka , @Sky-butterfly , @danichap , @vitamina , @joy1 , @anel , @Ordinary . @Bozica1980 , @mareane, @Peco, @Serafima, @bittersweet ,@ALISA0000 , @duffi , @stetoskop, @Val-Dim , @WORRIED.BT , @Annath, @friendy ,@JuLleE , @sanjaeva ,@kukla21 ,@evangelina.ina @ninja35 ,@Cuci81 ... знам некого заборавив не замерувајте... за сите вас...
@Annath @Barbie20 @Bozica1980 @duffi @LivingGlam @LadyC @sanjaeva @referentka @joy1 @bittersweet @promeneta @Sesil @emkaemka @mareane @Lady Phoenix @Peco @Petar80 @ninja35 @Viktorijaaa5 @galapce @Val-Dim @Espadrila @kukla21 @Dust @Umbrella22 @mal.ecka @Emy867 @PUPICA @zhap4e @V.odolija @Jas! @Роберт 7 @Ordinary @Tajnaotrovna сите што ги заборавив, нека ми простат
@simonka93 , @lunicka фала на поздравот. Нека Новата година ви донесе мн здравје,љубов и среќни моменти со најмилите