@danichap @mareane Едни од најискрените,најтопли во душа,жени кои зрачат со позитивна енергија,баш затоа обожавам да ве читам,ми значи секој ваш збор и ја чувствувам енергијата која ја праќате... Една специјална
Ја би да ги поздравам сите што ме следат + пријателите и познаниците од real life кои скопчале кој стои позади Bitter-Sweet
Сп до @joy1 @Outlook @Crna Dama @koritsaki @Ane-Goki1 @kjukli @Petra777 @natemila и не ми текнува други...
Поздрав до @Bender Rodriguez секоја чест за долгите содржајни и пред се мудри совети што несебично трошиш од твоето време да ги поделиш овде. Баш суштината сама по себе за тебе кажува многу. А поздрав и до твојата лепша половина што верувам е среќна и исполнета со тебе. Поздрав и до @Jordanovska-K @AnaKarenina @crimson и новопечената невеста @mirandaa на која и посакувам само убави моменти во брачните води. Поздрав и до @Mama25 што не наоѓам соодветни и доволни зборови да ја опишам нејзината софистицираност вербата во бог и доброто срце и душа. Како што блескаш однадвор со се што простираш и ни доловуваш овде на ист начин блескаш несебично и одвнатре.
Денеска дојдов да поздравам три дами! Број 1, @mareane о отворена покана да ни дојде некогаш на кафе кај нас „младите“, убаво кафе правиме, а богами и доста кулинарски специјалитети. Број 2, @vitamina! Жено растури со позитивни постови, се гледа дека празниците и мешето ти годат! Ти посакувам секогаш да ни бидеш вака насмеана и среќна! Па пушти си некое чоколатце во Ќошено. Број 3, @Umbrella22 За тебе, само сликава: Не поздравувам многу и често заборавам да возвратам, ама ако поздравам, да знаете дека е од срце!
@galapce blagodaram na pozdravot, Pozdrav i do @DVAANGELA @vitamina @mareane @joy1@sanjaeva @promeneta @MilaP @referentka
Јас би сакал со еден голем групен поздрав да ја честитам новата година на сите членови и членки, пред да заминам на мал одмор и скијање. Би ви посакал многу здравје пред све , да не фатите болести од овие загадени околини, да бидете живи и здрави вие и вашите најблиски. Да бидете среќни со вашите партнери или партнерки, да осипаат со љубов , да ве здебелат со чоколади и да ве гушнат најсилно што можат. Ако ги немате тогаш да си најдете некој што ќе ве почитува , сака и разбира. Да имате успех во сите категории, да ги направите вашите најблиски да се гордеат со вас. Да имате исполнета и возбудлива година, без никакви лошотии и ѓубриња. СРЕЌНА НОВА ГОДИНА.
@Yipman2 поздрав до тебе. Помина преголем стрес заради мене на овогодинешните избори,и баш ми е жал што не победи твојот фаворит и со тоа се растажи.Јас и покрај се те сакам како форумски другар и ти простувам за сите гифови наменети за мојата кандидатура Срекна Нова и на тебе На изборите 2017 ке те номинирам тебе .
@Umbrella22 ти го посакувам целото здравје на светов @joy1 гласав за тебе честитo победа @referentka честито годишнина среќни и вечни да сте @Offspring @vitamina со лесно мамички Се извинувам што нема да ве набројам сите Позз до сите од +/- 40 не пишувам ама сакам да ве читам Да сте живи и здрави