@Florenсе "You can be the greatest, you can be the best... And the world's gonna know your name, cause you burn with the brightest flame" Tе обожавам, мила!
@Ketrin.Moon Кетрииин мила, немаш појма колку се израдував кога видов дека си ме поздравила. Одамна не те имам поздравено. Најголем поздрав и многу гушки до тебе.
Човек еднаш ќе каже од што се нервира и ќе го пукнете. Поздрави и натака, Мишел! Со специјален подарок, за Новата.
Се зачленив на форумов пред неколку месеци и воопшто не зажалив за тоа, бидејќи запознав многу различни, забавни, дружељубиви и посебни личности кои навистина успеваа во многу мигови да ме насмеат и да ми го разубават денот. Па во име на прекрасното дружење кое го имавме и кое се надевам дека ќе продолжи и во иднава година сакам да си ги поздравам пред се @frozen.heart123 и @mynameislove, бидејќи навистина многу ми помогнаа во еден многу тежок период за мене од годинава, ви благодарам девојки Исто така си ги поздравувам сите кул форумџики со кои се дружевме во најголем дел од времето откако сум на форумов @Rama @Crna Dama @Lilianna @Gosh @КикиМаус @purple..m @kjukli @Someonespecial @joy1 Девојки имајте убави празнични денови поминати со саканите и останете така кул и позитивни и во иднава година
Ти благодарам на поздравот миличка моја, исто и ти имај убави празнични денови. Ти посакувам се најубаво, среќна да ми бидеш секогаш. Те гушкам силно
Последен поздрав од мене за оваа година, ме нема многу на форумов, па вака да искористам прилика да ве поздравам сите до еден. Утре кај и да сте, најубаво да си поминете. За многумина, вклучувајќи ме и мене годинава не беше ништо посебна, да не речам лоша, се надевам следнава ќе биде барем малку подобра. Секоја желба и план што го имате да ви се оствари во најбрз можен рок, нека ви биде година за паметење. Бидете најсреќни, луѓенца!
@Purplelilac ти благодарам многу на поздравот миличка. Многу ми е драго кога барем малку сум успеала да допрам до некого со некој мој совет, сигурно бил од срце <3 Нема поголемо задоволство кога некој го цени тоа. Еве и јас ја користам приликава да ти ги честитам празниците и се што било лошо да го оставиш во старата година и веќе да размислуваш како ќе ги креираш новите 365 страници. Новиот живот започнува тогаш кога ние ќе решиме, а ти гледам си спремна да го прегрнеш. <3 <3 <3
СП за членот кој има прекрасна и добра душа, толку мека, но истовремено и толку силна. Човек кого животот не го галел но сепак не се предава и не губи верба и надеж. Не сум имала прилика лично да му се обратам но неговите постови доволно говорат за него. Секако, тоа е @ЕденЧлен Можеби не те следам, всушност и не ни кликам на опцијата Следи воопшто, но затоа те читам. И заслужуваш ваков поздрав и внимание. Stay strong!
@ЕденЧлен Затоа што си прекрасен пријател, имаш многу добра душа, воедно и знаеш човек да го сослушаш, луѓето се среќни што имаат пријател како тебе, остани таков секогаш
Ти благодарам многу на убавите зборови,поздрав и до тебе имај убава ноќ Ти благодарам дама И ти си прекрасна личност,и добра особа чувај се и имај добра ноќ
@kjukli @buba4e89 @IronLady @elimkd @Petra777 најспецијален поздрав до вас девојки убав помин денес и среќна и успешна 2017година ви посакувам @referentka среќна годишнина со мало закаснување,да ви се множат годините заедно исполнети со многу љубов. И поздрав до сите од +-40
Ако ве наредам сите една по една сигурна сум дека некој ќе испуштам. Затоа на сите мои драги луѓенца на форумот им ја честитам Новата 2017! Ви посакувам пред се здравје и по се што копнеете годинава да ви стане реалност! Празниците да ги поминете во близина на вашите најсакани со многу љубов и топлина!