Планирав да правам список со новогодишни желби, ама ќе треба на таблет да ја дочекам Нова година, па затоа овде ќе ве поздравам сите. Во Новата година ќе ви посакам среќа, што и да значи на секој од вас тоа - полни раце, топла постела, детски џагор, нов дом, поубава работа, авантура, спокој, успех на било кое поле, многу здравје, многу љубов, многу прегратки и многу насмевки. Се лошо во старата брзо да заборавите. Убаво да си ги поминете празниците
Знам дека некого најверојатно ќе заборавам, ама традиција ми е вака на овој ден да им посветам внимание и убави желби на (огромна ) група интелигентни, креативни, дружељубиви, духовити луѓе што ме инспирирале, насмеале и ми оставиле впечаток изминатата година @Tan4ence @Ketchup @Lella @Anabelle.Amorette @Читател @simonna.a @CuteSugar @Summerlover @JollyGirl @macka91 @Doozy @crimson @Gosh @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @LivingGlam @theowndemon @calliope @SV1911 @IronLady @purple..m @kjukli @Winter Lady @Elissa @Kukla994 @Florenсе @Lilianna @sofijanoka @LittleChili @Аliсe @xGrapefruitx @КикиМаус @JonyBravo @Mishela @AnaKarenina @senza.parole @1209 @Ginger^ @Antolinaa @Jordanovska-K @Dabria @kim.k @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Rama @Yowannty @manja666 @sia.bella @kravce @Magnolija @Oxymoron @vitamina @Sky-butterfly @anel @galapce @joy1 @Mama25 @Cinderfakinrella @Згодно Момче @EvAngelos @Mr. Right @referentka @zhap4e @imelda @Annath @Yipman2 @Wahnsinn @sjdgo @Purplelilac @RainBow @s1a1n1d1r1a1 @Madam-A @eliesaab @Victorian @VivienLeigh @PrettyDramaQueen @Priroden @N0NamE @Arthur @eloves @marama @Giovanna @Ketrin.Moon @Adi888 @srcence1607 @Crna Dama @Dust @elimkd @sj *O* @krEM4Eto @Purelove92 @*Amethyst*... Најспецијален поздрав до сите вас, најсреќни празници и најубав помин во истите, сè што посакате да ви се исполни во новата година и да си останете такви какви што сте Cheers!
Да си ве поздравам и јас вака новогодишно @Someonespecial @Ketchup @Lella @Bender Rodriguez @simonna.a @Kukla994 @CuteSugar @N0NamE @Аliсe @Anabelle.Amorette @Florenсе @xGrapefruitx @Winter Lady @КикиМаус @Читател @LittleChili @srcence1607 @Arthur @Crna Dama @theowndemon Најубав помин за празнициве
Имајте убав помин во последната вечер од 2016 година. Која било опција да сте ја одбрале за прослава, важно е вам да ви се допаѓа, да ви е убаво, удобно и весело. Во 2017 година ви посакувам здравје, среќа, љубов, многу предизвици пропратени со успеси и здравици. Копнежите во облик на желби немаат рок. Тивко тлеат се додека не ја дочекаат светлината на денот. А дотогаш, вооружете се со надеж, дајте им време на деновите и верувајте во себе. Здравјето и среќата се клучни состојки за убав живот, а љубовта му дава една поблага димензија за заокружена целина.
Со најубави желби во новата година друштво од +/- 40 @lunicka @sanjaeva @mareane @galapce @referentka @joy1 @danichap @Bozica1980 @Annath @ph.orhideja @VladeMila @PUPICA @♡BuBaLe♡ @WORRIED.BT @Sky-butterfly @ALISA0000 @MilaP @anel @Ariel @Viktorijaaa5 @DVAANGELA @mal.ecka @duffi @Dust @bittersweet @Lady Phoenix @fallenangel @JuLleE @zhap4e @vitamina @Sesil @Tajnaotrovna @emkaemka @evangelina.ina @zeka @Cka @friendy @Umbrella22 @Rebecca_R @promeneta @kukla21 @LadyC @V.odolija @Barbie20 @simonka93 @MacenceEna @LivingGlam @nena2010 @Bridget @Jas! @Emy867 @manja666 @BabaRada @monik55 @Offspring @mariatim @Peco @Petar80 @ninja35... Сигурно некого сум заборавила... Најсилно ги гушкам тие што ненамерно ги испуштив За нашите кафе - муабети...
Среќна Нова година на сите прекрасни личности овде Посакувам да имате најубави моменти, 2017 да ви биде година за паметење, да бидете среќни, исполнети и да живеете во мир, радост и љубов! Најголем поздрав и многу гушки до моите омилени ликови @Lella @Someonespecial @Аlice @Ketchup @Tan4ence @Kukla994 @simonna.a
@Crna Dama Сите неволји, страдање, и слабости остави ги зад себе. Животот е краток, не се плаши од никого, и биди храбра за нови пρедизвици бидејќи ние сме во вредност од само онолку колку што ние знаеме дека сме. Со целото мое срце тебе и твоите саκани ви посакувам здρавје,сρеκа,паρи,љубов и се најдобро во Новата Година! СΡЌНА НОВА 2017
Пријатно ме изненади, ти благодарам за поздравот. Исто така и јас ти посакувам се најубаво од се срце во новата година, само убавини да те следат, а највеќе среќа, здравје, и љубов. Поздрав и до тебе најголем зокица. Имај убава вечер