@Bender Rodriguez... зашо бе ми ги читаш мислите и ги пишуваш на толку еpic начин, aaa?!?!! Огромен поздрав до тебе!
Таков сум ја - крадам туѓи идеи и мисли (телепатски ) и после си ги пишувам како свои. Баш као прав виртуелен селебрити од социјалните мрежи.
Поздрав до @Згодно Момче Нико дај бре одклучи го профилот. Некогаш ми доаѓа инспирација да ти шкртнам нешто ама ти си се заклучил како да ќе те украдеме на спиење Ај ела сега да се напиеме чоколадно млеко за муабетов Не паничи одма, домашно правено е, егејско
Awww СО ЗАДОВОЛСТВО! Ете кој мисли на мене! Пријатно ме изненади @КикиМаус , благодарам! Се гледа по бокалот дека е егејски (homemade), егејска домаќинка стануваш. - Отклучен ми е профилот беше краток период заклучен, но по грешка, сега би требало да е отклучен. Те молам извести, ме јас пак ке проверам. Hi-FIVE!
Сп до @ttrpovska за блог-постот со Шведска! Ме потсети на едни многу убави времиња. На јулмуст , на шунката, на сенфот, на нивното тврдо лепче... Сликите од Стокхолм ти се прекрасни.
Како не, Канада е голема, шанси и можности колку сакаш. Криво ми е што не се решавам да одам пак, визата убаво не ја користам. За све е крива Америка!
Поздрав @КикиМаус вчера пријатно ме изненади со топло чоколадно млеко (егејско домашно направено). Благодарам од се срце. Пријатен и убав сончев, но снежен ден! P.S. Едно кафе нарачав за тебе, штедам јас... *егеец*... пардон се закашлав.