Одамна не сум поздравила никој. Овој поздрав им го посветувам на прекрасните момчиња @Vitaly и @theboy И легендата @Sashko1992
@duffi @Sky-butterfly @referentka @Bozica1980 @joy1 @sanjaeva @MilaP @lunicka @ninja35 @Petar80 @Peco @Val-Dim @Annath @Lady Phoenix @bittersweet @zhap4e @Tajnaotrovna @Bridget @vitamina @WORRIED.BT @ALISA0000 @Sesil @monik55 @galapce @danichap @mareane @stetoskop @zeka @Peppermint @Cka @AngelOfArh @nena2010 @PUPICA @JuLleE @♡BuBaLe♡ @mami blue @ph.orhideja @friendy @emkaemka @evangelina.ina @MacenceEna @Ana Marija 1 @Dust @mal.ecka @kukla21 @promeneta @DVAANGELA @Ordinary @Espadrila @menelele @Emy867 @Barbie20 @iloveyou29 @Umbrella22 @Lilit @mariatim @Doozy @marama @Ariel @fallenangel @LadyC @Esmeralda-MD @Kitten @VladeMila @simonka93 @Eli23 Годинава мислам дека ми е прв поздрав (а може и не, незнам) специјален до сите од +-40 се надевам не заборавив некој,ако има таков нека се пријави во наредните 30 минути додека можам да го додадам или нека молчи вечно
Ти благодарам мила за поздравот И за кафињата секако Само ќе те замолам да ги платиш веднаш, да не дојде после до некоја забуна па да го стегне срце мојот сакан Сепак две вака прекрасни кафиња сигурно би биле околу 250-300 денари
@Viktorijaaa5 А баш сакав да те поздравам деновиве. Спојлер Отсекогаш те доживував како многу смирена и позитивна, остани си таква и не му дозволувај на зимото и темниците и грдото време да те изреметат! А влијаат и тоа многу, да знаеш. Ама еве кај е пролет, ајде, идемо, уште малку и март.
@Ginger^ Затоа што зрачиш со прекраснотија, и одвнатре а и однадвор Уште од почеток кога те приметив - кога те читам, како во некоја друга димензија да ме пренесуваш... со мудрост, позитива, уникатност Премногу си ми мила и ти се восхитувам!
Фала Спешалче, знаеш дека те чувствувам блиска и ептен ми имаш прираснато за срце Ти праќам ведра енергија и универзумско глуварче за среќа