Еден најспецијален сончев до @sofijanoka. Ми фалат времињата поминати на лајт кафе муабет под сонцето и дрвјата..
Одамна не сум Ве групно поздравила @Dust @Someonespecial @Ketchup @smb asr @elimkd @Crna Dama @Marijana93 @Dabria @EvAngelos @Pcelka94 И Специјален за @Згодно Момче Повелете кафе милички
За мене може свеж сок од протокаљ, ја не го пијем кафе. Фала љубовче позз и до тебе @Crna Dama @Dust @Aleksandar1212 @elimkd
@Viktorijaaa5 pozz i do tebe. Ne se osuduvam da pusuvam poedinecno,no..si gi pozdravuvam drugarkite od +/-40.
Кој сака да ги поз сите поединечно мислам дека на мојот список нема испуштено никој освен @Роберт 7 кој сега го поздравувам посебно Поздрав и до @Sanjichka007 @Ketchup @Ketrin.Moon @Yowannty @Someonespecial @crimson @Ginger^ @Anabelle.Amorette @Lilianna @elimkd @poenta
Фала ти мнooooгу , инaку сум нa мислa деновиве штo пoнaтaму нa бизнис плaн зaтo и ме немa. Вo секoј случaј фaлa зa пoздрaвoт..
Ти благодарам многу, и твоето прсте во скоро време накитено да го видиме повелувај на блашко Еве и јас да упатам едно поздравче и мафинче воедно за @izmislena , поради поддршката низ форумов