Голем поздрав до @sjdgo и @CameliaMiller Ептен паметни девојки полни со знаење, директни и со свој став. Обожавам да ве читам И до eдно фино и кул девојче, @blueeparadise Have a nice day!
Ами ај и јас да те поздравам, денес сум цела во овој фазон и кога не можам да се разберам, сум вака Генерално ми е жал, ама некогаш и не ми е Ајде поздрав
Поздрав до најхрабрите идни мајки @Natasa. P @sofi2107 Ви се восхитувам на вашите приказни и преубави денешни моменти. Уште еднаш победи љубовта а тоа е најважно. Галете ги мешињата и уживајте на топлото. Поздрав и до @anel што сакам са ја читам а најмногу да ги гледам нејзините дела. Поздрав до @CameliaMiller фалеше овде .
Поздрав до @theowndemon и нејзините секогаш интересни мислења, убаво објаснети, подвлечени, во разни бои.. Кога и да наидам на твое мислење, подзастанувам да те прочитам.
@Petar80 позз враќам! Патем позз до сите од +- 40! Да не ме мислите(ако не сте ме заборавиле) , жива сум !
Awww Знаеш...гледајќи те од радост ми надојдоа солзи во очите прекрасни сте ...уоu three are my everything! Не скитам по меани душичке, тука сум да купам пелени за бебињата во Зегин до МНТ. P.S. Благодарам за најубавиот момент во мојот живот.
Најголем поздрав до најкротката душа, најубавата Битолчанка @evangelina.ina и големо извинување за ненамерното пропуштањ во поздравите
СП до @Ketchup Големо благодарам за помошта околу потрагата по заштитна фолија за телефонот Успешно завршена работа со една прошетка Толку едноставно, а толку комплицирано за мене кога е во прашање опремата за телефон. Причина, незаинтересираност Те честам топол чај со цимет и лимон