Специјален поздрав до: @КикиМаус @winter flower @Petar80 @elimkd @Bitter-Sweet @K-a-t-e @zokipoki.1 @fallenagel (фалиш во игрите) @Bozica1980 Најголем поздрав до @Tajnaotrovna со една прекрасна песна
Специјален поздрав до @Nausicaa, со најјаката сцена и end credits песна евр. I laughed more than I should've на комбинацијата од двете.
Сакам да упатам еден специјален поздрав до @kravce Сѐ почесто се пронаоѓам во твоите приказни, а последен впечаток ми остави твојата желба за преселба на север. Јас сакам на Алјаска, евентуално Канада. А да бидам искрена, ни Скандинавските земји не се лош избор. Спремај зимската опрема и идеме, док кажеш "кекс"!
@Jordanovska-K Мене страшно ме привлекуваат, колку и да го мразам студенилото. Постојано си правам планови за да избегам, ама изгледа ја немам храброста Те поздравувам со Тромсо, искрено и јас редовно те следам и баш ме израдува со поздравот Ако не ме посвои некоја од фемина дадичките од Острелија, ќе те дружам на север
@Someonespecial, Најогромен поздрав и до тебе! @Bender Rodriguez, поздрав бек Се пресмеав од миксот на клипот и песната!!! Инаку, кога ја гледав епизодата пиев нес со млеко... Има потреба да ти кажам дека не си го допив кафето?
Одамна не сум пишала групен поздрав Да си ги поздравам онака нааајдрагите луѓенца @Tan4ence @Lella @Summerlover @JollyGirl @Ketchup @Читател @КикиМаус @Згодно Момче @macka91 @theowndemon @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Sky-butterfly @vitamina @Anabelle.Amorette @crimson @Doozy @Ginger^ @Florenсе @Lilianna @LittleChili @Jordanovska-K @kravce @Yowannty
@Someonespecial Поздравчиња и од мене до @Ketchup @Lella @Anabelle.Amorette @simonna.a @Читател @Згодно Момче @Bender Rodriguez @Florenсе @theowndemon
@lunicka @monik55 @Umbrella22 @WORRIED.BT @zeka @evangelina.ina @danichap @MilaP @mareane @galapce фалат вашите постовии позитивна енергија
Голем поздрав до @danichap и @vitamina и на двете ви посакувам брз и лесен пораѓај со многу позитивна енергија. Која прва се породи правам мекици да знаете и тоа за првпат во мојот живот
Во најдрагите го заборави најбитниот Сашко Нели најдраг до вчера ви беше на цело фмќ, посебно на @Summerlover Поздрав до сите покрај малите екрани, посебно POZZ до оние што веќе се избањале на време.... вака неделно Мамо! Ако ме читаш пушти го бојлеро
Поздрави назад до красните девојчици @Lilianna @Viktorijaaa5 @Someonespecial и момакот @Ketchup И би сакала да спомнам и други кои ми оставиле убав впечаток и ми го исполнуваат секојдневието @Dust @Sky-butterfly @Lady Phoenix @kravce @duffi @Summerlover @Doozy @LivingGlam @vitamina @galapce Френкли диарс, ве има многу повеќе прекраснотии за читање, ама откако прво ќе составам список на лист па да го препишам тука, паааа во наредна прилика