@monik55 @danichap @mal.ecka @mareane @WORRIED.BT @duffi @Viktorijaaa5 @Someonespecial @kravce @manja666 @Summerlover @JollyGirl @Lilianna @Dust @Emy867 @LivingGlam @Mishela @Yowannty @Giovanna @Sky-butterfly @Jordanovska-K @macka91 Уживајте во секој момент од животот.
Најспецијален поздрав до @vitamina i @danichap! Со лесно да ви е ! А потоа и до @Bozica1980 ,@ph.orhideja ,@galapce ,@lunicka @WORRIED.BT ,@zeka А и останатите од +/ - 40!
@Chica.Loca Душа мила,поздрав најголем,ама најголем до тебе и куп гушки и бакнежи...и огромно благодарам што ме бараш и не ме забораваш @Purplelilac Поздрав и гушки и до тебе мила,се радувам што сум ти оставила убав впечаток Поздрав до сите мили феминки и феминковци,не ве заборавам никој,само за жал немам воопшто време за форумов последниов период се надевам во скоро да се вратам...ве сакам и гушкам сите
Да си ја гушнам и бацам Рефка. Ме инспирираше одамна за најбитната улога у животот. Ме поттикна да го видам тоа што требаше да биде видено.
@referentka фала многу за поздравот огроооомен поздрав и до тебе... Имај убав ден Повели по едно попладневно чајче да се напиеме
Денеска до - @duffi Кога и да те читам, во главата како да ми се формираат зборовите „мир“ и „хармонија“. Позитивна, умерена, културна и разумна. Не знаеш колку ти годи брачниот живот!
Еден специјален поздрав до Сваќите од 40+_, активистките во форумски игри, страмежливата и повлечена цуцка која ја читнав на Вајберот, не решителната плавушка, дамата со чорапките, воспитувачката желна по банани, црвенокосата административка приватен сектор, Царинарницата, дечкото од плави оркестар со пендракот, дечкото со слично име како моето, дамата која чува отровни тајни, згодната правничка , ретката но весела цура од земјата на чудата, дамата ако не си ти тогаш сум ... и Сви остали ако сум заборавил некој
Ја не би да ве тагирам цел форум сега, одамна ве немам поздравено а ни вие мене па така сега посакав да упатам еден наааајспецијален поздрав до ситеее вас а посебно до чошот, шо би рекла Кики
@Kukla994 фала на поздравот младо невестиче Секогаш да ми бидеш вака среќна и заљубена, само убавини да Ве пратат во заедничкиот живот