@danichap @vitamina Нека се здрави и живи бејбите.....да ве направат најсреќни..од <3 гушкајтесе,уживајте,овие моменти не се враќаат..ви ја посакувам сета среќа!!!
Специјален поздрав до @vitamina и @danichap ...за сите мислења исполнети со љубов и емоции ...за целата смиреност и позитивност ...за сите искрени отсликувања на мајчинската љубов и копнеж Да ви се живи и здрави најмилите, цел живот среќни и сакани
@vitamina и @danichap да ви се живи и здрави бебушките @mal.ecka дај боже за брзо да се радуваш и ти Вие три сте специјалните девојки за специјален поздрав
@evangelina.ina Ти благодарам за убавите желби..од твоја уста во Божји уши...ти си специјален човек Ти ја посакувам сета среќа
Фала, а инаку јас незнам каков ми е публицитетот, тоа што некои истакнати личности имаат лошо мислење и постојано плукаат по мене, не го отсликува мислењето на целиот форум, така да мислам дека треба да направам една анкета , па тогаш ќе видиме кој какво мислење има за мене. Али како и да е, ниту сакам сите да ме сакаат, ниту пак сите да ме мразат, а и викаат дека нешто не е во ред со некој ако сите го сакаат, ама не е во ред ниту ако сите го мразат, што значи со мене се е во ред .
Поздрав до @blueeparadise ме изнасмеа со коментаров за кафето Работава: Нема да ви се верува што ќе најде на врвот Ај од мене едно кафе и колачиња за убав понеделник
Поздрав до @Cka . За мене најголема феминистка и пример за голема жена, жена борец со чисто срце и душа.