Специјален поздрав до убавицата @jovanovska94, со која освен доста сличен nickname, делиме и роденден Cheers, darling!
Благодарам драга. А јас твојата убавина да ставам во преден план, не е фер да остане занемарена. Наздравје!
Најспецијален до @kravce Никот ти е кога и да те прочитам ми доаѓа насмевка на лицето Прво ти пребарував мислења, си помислив да не си другарка ми - ама дефинитивно не си. Spoiler: The story Во средно на последна клупа седевме четири најдобри другарки, еднаш бевме малку погласни и една налудничава професорка не нарече стадо па се шалевме какво стадо, па ајде стадо крави и од тогаш си се викавме една со друга ,,кравче''. Две од стадото не нѐ дружат веќе, сега сме just the two of us, но сеуште си се нарекуваме така - многу љубов имаме во тоа ,,кравче"
@sia.bella И ние бевме 4 другарки на последна клупа, и сега сме само две ама никој не нема наречено стадо Не сум другарка ти, јас завршив средно пред 10+ години Кравче го одбрав тотално рандом ама ептен ми легна Поздрав до тебе и до сите што си имаат другарки со кои се дружат уште од средношколски клупи Незаборавни времиња
@КикиМаус те нема овие денови ни на chat, ни по форуми. 19 саати спиеш рече, барем минутка ме има ли во твоите сништа...? Добра ноќ!
@CameliaMiller Eден поздрав и ако може да ми пишеш ЛП. Те читав низ некои теми, имам неколку прашања за тебе ако сакаш да ми помогнеш со совети.
@КикиМаус поздрав и до тебе миличка, огромен! @Kukla994 I love you and I miss you girl! @Elissa @♡BuBaLe♡