@MagsDestiny Многу паметна девојка, плус и со талент за убави фотографии Cheers, и почесто дружи нè во ќошето!
@Someonespecial @Summerlover @referentka @macka91 @joy1 Правев еци пеци пец и вие ми се паднавте да ви посакам убав ден, и да ве почастам торта... Поделете ја
@Anon секогаш те читам и ме смееш со твоите (сарказам) коментари, поготово тоа го праваш смирено во стилот " Like a Sir " исто како твојот аватар. CHEERS!
СП до најголемиот џентлмен тука, @Згодно Момче Не дека си ми другарче и ме фалиш откако си зачленет, туку стварно ептен ми се свиѓа како размислуваш Остани си секогаш ваков
СП до @anel ,@lunicka ,@WORRIED.BT ,@ninja35 ,@Lady Phoenix Многу ретко ве има,па да искористам прилика овде да ве поздравам!
@Someonespecial ме изнасмеа со фоткава Јас првата хаику песна ја составував некои добри 20 минути, ама после некако заразно станува, од секоја ситуација пробуваш да склопиш нешто. И стандардно ти фали по некој збор за да се доискажеш Поздрав бек Спешлке, имај убав викенд
Денеска специјален поздрав до Зонето @Summerlover https://www.facebook.com/Cosmopolitan/videos/10155016712132708/