Голем поздрав и до тебе и до твојата најголема среќичка, бакнеж до двајцата Воедно поздрав да упатам и до другарчињата од +-40
@buba4e89 ах ти имам тебе кажано, ти ги имаш најубавите потписи кои ме тераат да подзастанам да ги погледам пред да продолжам со следното мислење. Како што ми гледа, за секој следен ќе те поздравувам, најискрено. Од друга страна, исто така срдечен поздрав до девојките од темата за Хаику поезија, реално низ годината не пишам многу, ама кога иди Февруари си го земам годишното тефтерче и на задната страна безразлика кај сум ако ми текни нешто си пишам за да можам редовно да пишам зошто реално не секогаш имам време. @Someonespecial @AnaKarenina @AnastasiaWinter @cresa-jagoda @zhap4e @JollyGirl - твојата ми беше најинтересна каде викаш дека не знајш што ни значат бројките, на многу убав и уникатен начин. Патем, датата ни е тоа и уште колку дена секој ден ќе пишиме. @referentka @Jean-Baptiste - искрено имаше една Хаику која премногу ми се допадна од тебе, ако не не дружиш секој ден, прекрасно беше. @SexyLady и @♡BuBaLe♡ на која надевам ќе ѝ стигни ознаката зошто скапав барање начин како да те означам и сеуште не знам дали е доволно добро. Па мислам дека горе- долу сме овие тие кои имаме пишано и барем еднаш овај месец. Ех само да знајте колку недовршени имам за еден збор.