Поздрав назад девојчице @Someonespecial Поздрав и до @blueeparadise со постот од СДК ме потсети на една многу важна личност во мојот живот, а се почна со една прекрасна насмевка во автобус пред мнооогу години Поздрав и до @JollyGirl затоа што ме изнасмеа со мастиките Jaс не џвакам мастики, ама бонбончиња обавезно си носам па еве
@macka91 @kravce Фала за поздравите Ви посакувам убав ден Земајте пица... @Purplelilac ти ме частиш благо, а јас спремив солено...
@Yowannty . Секогаш те поздравувам во групни, но овој пат сакам најспецијално да те поздравам најмногу за аватарот. Најубав на форумов ми е . Секогаш ги читам твоите сдк од збор до збор. Биди среќна, весела и така мудра како и до сега. Се надевам набрзо и ќе се средите со либето и конечно нема да ти недостасува најглавното парче од твојата слагалка .
Моментално нема убавина поголема и поубава од онаа на твојот аватар. Ти благодарам. Баци го малото од мене. Уживај во денов.
@Crna Dama и @Сама Дома Девојки, некако ме буните вие двете со никоЈве, не знам зошто Поздрав до вас ♡
Овојпат ќе поздравам две дами кои досега не сум ги поздравила, кои сега за прв пат ги спомнувам во темава. @♡BuBaLe♡ и @prominent Вашите постови ми се позитива и во последно време, кога форумов некако изгуби на квалитет, вашите мислења ми се речиси единствена светла точка овде. Пишувате за љубов и за убави нешта. Продолжете така и среќата секогаш нека ве прати.