@Ketchup @Згодно Момче и @Читател – најпрекрасните момци тука @Lady Phoenix @Kukla994 Ми фалите многу!
Поздрав до сите членови на ф.ф форум имајте пријатна дружба форумов е топ. Им благодарам на некои членови што ми ги отворија очите,им благодарам исто на другарите и другарките од трета смена на форумов,моите најтешки ноќи ги поминав таму иако не сакам да ги напуштам и да им свртам грб толку беше Збогум
@Someonespecial @mareane и до сите други драги ликови од форумов - еден голем поздрав. Тука сум, ама изгубив чекор со двете катчиња, така што повремено читнувам само некои други теми за кои исто така имам интерес. Повеќе работа, повеќе шетање на сонцево, повеќе дружба и помалку време. Ми недостасувате!
Специјален поздрав до најспецијалното девојче на форумов кое не ме труе со политика и цепидлакање за истата со уште поспецијално име @Someonespecial <3 Поздрав и до @КикиМаус, @biGirl иии @lovely97 п.с. @Dust без поздрав ни ти не поминуваш
Фала, сонце <3 Тука ја користам приликата да ги поздравам @Liu и @Crna Dama <3 Ве има повеќе, сите сте ми мили и драги на посебен начин.
Фала мила за поздравот е убаво ми дојде вака утрински. Јас сакам да ги поздравам @Dust @elimkd @Petar80
@DVAANGELA & @Petar80 . На овој вториот ко не му текнува мене да ме поздрави, еве јас него да го поздравам...само млади поздравуЕ, ние старите ,,коки,, ами ??