Лелел бе стално ме караш ама не намерно околу поздравот. ЕВЕ ЕДЕН ГОЛЕМ НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО НАЈУБАВАТА МИЛФИЦА, НАЈДРАГАТА ОСОБА НА ФОРУМОВ И НАЈДРУШТВЕНАТА ЛИЧНОСТ @referentka и до прекрасната жацка @DVAANGELA
Ви благодарам на поздравот и голем поздрав и од срце до @referentka , и до најдуховиот и најпозитивниот на форумов @Petar80
Саботно до @Ordinary Некогаш кога имам дебати сама со себе, едната страна звучи исто, ама исто како тебе.
WoooW!!! Ординари ја има честа да биде ДРУГАТА во @Doozy Поздрав бек ПС Кажи ми дека ти се нема случено да си плеснеш шамар сама на себе Утеши ме
Не не, не до толку. Осеќајна душа сум јас, ќе се самонавредам со шамарот. Некогаш кога дискутирам во глава, забележувам дека телото ми оди де на лево, де на десно, во зависност од тоа кој зборува. Ивн уорс, таков и став заземам - одбранбен или напаѓачки и на крај си викам „О туго, опрај се!“
Поздрав назад до @Cinderfakinrella СП до @Briar Rose оти сака винтиџ и е фан на Лана И до @LollySky зашто ми е многу фина и паметна
Еден неделен поздрав до девојките кои многу малку ги има по форумов во последно време @Rama и @КикиМаус .Девојки пишувајте ни почесто