@ludoto19 Женска, те нема, те нема и кога ќе се појавиш - растур праиш со памет и хумор на секое поле Затоа ептен ми е мило кога те има Ко гурман те памтам, па да те почестам убаво
Фала многу женцка голем поздрав и до тебе Ау,поховано ептен си сакам, виртуелно си ме прочитала веќе. Големо поздравче и до тебе, и се' дур има материјал,ќе се чкрапа
Сакам да ја поздравам @Val-Dim . Секогаш ти ги читам постовите, од нив учам, многу учам. Мудри совршени зборови проткаени некогаш и во една реченица а некогаш и во цел еден пост или само збор. Жено!! Среќни ти се дечките што те имаат. Имаат жена полна со харизма која само ја зголемува со годините и не дозволува никаква негатива да ја совлада што е за секоја чест Остани таква каква што си.
@vitamina само што се логирав на Фемина... И ги прочитав убавите зборови што си ми ги посветила... Ти благодарам мила Секогаш во животот сум се трудела да ги гледам нештата од светлата страна... Верувај, поубаво се живее ако си насмеан, пријателски расположен и со позитива во себе
@Mishela оти е мила колку мојата прва кукла Мишела. Ја возев на столче, демек во количка, па нешто дете ми е денес, утре па другарка. Може има некоја скриена космичка порака, случајнИ случајностИ, нема. Мишела не се појавува пак во мојот живот туку-така. За Мишелките
@bittersweet мајче, отсекогаш си ми била огромна позитива. Кога читам како да трчкаш низ животот со леснотија, иако како сите нас можеби си имаш маки кои не сакаш да ги поделиш, инспирација си. За семејство, за пријателство, за љубов, за добрина. И ако треба дечкото со некого да го делам, тогаш со задоволство би го поделила со тебе Горниот дел за тебе, мислам еднаш се договоривме Е така, овој најспецијален поздрав за тебе и за твоите малечки дома, кои низ годиниве овде мислам сите ги засакавме како свои
Мене ми е петок уште од денеска и сум убаво расположена, па да си поздравам многу драги девојки и момци @Tan4ence @Ketchup @JollyGirl @Згодно Момче @Summerlover @Lella @Читател @Anabelle.Amorette @sweet-cherry @Florenсе @theowndemon @simonna.a @Kukla994 @Winter Lady @QweenSM @1209 @kim.k @Doozy @kravce @anel @vitamina @galapce @Sky-butterfly @Bender Rodriguez @crimson @Nausicaa @blueeparadise @calliope @LivingGlam @Lilianna @purple..m @Lady Phoenix @Gosh @КикиМаус @Dabria @LittleChili @Cinderfakinrella @Mr. Right @Yowannty ...многу ве обожавам, од прв до последен, си знаете
Поздрав бек до @Someonespecial, паметна, забавна, харизматична млада дама без која форумов нема да е тоа што е!!!
Топење , исто ко мед во топла лимонада со ѓумбир! Една е Џинџер, другачка за читање симбол од симболот и другачка за мајсторисување домашни маски за лице и коса. П.С. Немој да бидеш љубоморна на Пако, карај го Михајло зашто не ми стигаат нотификации баш кога треба.
Наааааааааааајспецијален до тајната обожавателка @Peppermint А и трето гласче испадна од некаде, па еве поздрав и до третиот јунак. И до @LivingGlam за мини-лобирањето.