Благодарам на поздравите специјален поздрав и до Ким,Мис,до членките кои беа вечерва на чет и специјален поздрав до админките и модераторите на наша Фемина
Да, едно убаво, како растафар Поздрав до сите кои ми го честитаа роденденот. Лилит џабе зборува дека сум стрелец, не сум бре, на границата сум, не сум јас крива оти сум на 22ри родена и некаде ме пишува стрелец, некаде шкорпија. Каква натална карта бре, јас се чувствувам како шкорпија, па и во јуни да сум се родела
Сакам да упатам најспецијален поздрав до Пирамитка за анализата која ми ја направи и од која сум многу позитивно воодушевена.
СП и до тебе мила БоаВиста...тууу не знам деминутивче едно да ти направам од името Мило ми е, и иако решив денес да не пишувам никакви анализи, твојата ми одеше лесно како песна и со задоволство ја пишував
Сп до Бројче, Бона, Грл1985, Ла Чика, Лакримоса, Мимс, Скарлет, Сесилија, Волфче и сите останати од трета смена Ајде едно кафенце да ве расони, ако случајно сте задремале пред компјутер
Фала, боависта, штотуку се напив едно ладно нес, (сон ми е да си имам дома апарат за кафе и да си правам макијато, најубаво кафе ми е ) морам да сум будна спремам презентација, ама повеќе сум на фемина Да ги поздравиме и скриените членови
боависта фала за кафенцата,сега баш пијам нескафе и тешко се разбудувам ги поздравувам сите што ме поздравија и до третата смена
Сп до Лоли со една песна (ова за мене и за тебе пее ) http://www.youtube.com/watch?v=daqgJYUm ... re=related
Њ ај и ја да упатам СП ,одамна ве немам поздравено онака на широко Поздрав до Ким Анннни Катакомба БоаВиста Теди Душица Карина Ангелче Докторката Скај Џули Бројче СексиЛејди Горде Тренди Сеси Специфик Смајли Кате21 Сенза Пирамитка Квин Вајлд-малото Спичлес А Најголем Сп денес до славеничката Оффи Ве сакам девојки , YOU MAKE MY DAYS
СП до моите драги Џули и Бокичка, ете така затоа што ми е ќејф кога ќе ги видам вашите имиња на форумов СП и до КИМ, во последно време ненормално ме смееш! И секако специјален поздрав до сите бројчиња, цвеќиња, групи, диви девојчиња и деца, независни жени, озбилни жени, убави глетки, и секакви имиња и останати ѕверски женишта и девојчиња! Ве сака вашата египетско - македонска Пирамида
СП и од мене до ПирамиТка Девојко, алал да ти е на описите, кога ги читам се осеќам како да сум до тебе и ми покажуваш слики
Ајде и јас да поздравам некои драги феминки СП до Trendafilka Offspring blond irenna starfish Magnolija ciribirela Phyramide Angelche RainBow Annath marama бројчето Dushica-sk Teddybear BoaVista sesilija Колку шарен пост бај д веј да ве поздравам со една преубава песна, и не им препорачувам на сите кои се денес на времиштево депресивно настроени да ја слушаат Поздрав и имајте убава вечер, а јас да му ја шетнам малку додека не заврнало пак. Ве гушкааааам и бидете умни, здрави, прави и весели како и досега! Хел јеа! http://www.youtube.com/watch?v=-EQ6eHeB ... re=related
Поздрав до девојчето во потписот на Бројче, леле колку ми е интересно, застанувам и го гледам по 2-3 минути како игра Поздрав до сите што ме поздравија и што ми честитаа роденден, воедно поздрав до оние кои можеби денес сум ги изнервирала или на некој начин сум ги повредила. Имав тежок ден...
лакримоса, јас последна ...ако ако, ќе видиш ти Се шалам, фала на поздравот, и поздрав до Офи, утре да си на местото