До @Someonespecial beucase e харизматична, секогаш позитивна, слаткоречива, елегантна, срамежлива, убава, уникатна and most of all ми се допаѓа твојот начин на размислување со еден збор a special one. Остани така добра Спешалке.
@fallenangel Не знам дали ти помалку пишуваш или едноставно јас не те среќавам, но навистина недостасуваат твоите мислења тука во темите.
@mal.ecka благодарам за поздравот и мислатаhug:Физички закрепнувам пополека..Психички многу помага искрено внимание од непознат пријател..Чувството дека сепак некој/некаде помислил на тебе и твојата состојба.. Ви го посакувам секое добро на овој свет на тебе,Бубале,@referentka ,@zeka ,@Petar80
@evangelina.ina Има неколку личности на форумов кои често ги мислам..ти си една од нив...умеам да препознаам луѓе со чиста душа
Денес многу малку време се има за дружење тука, на форумов, но има една личност за која морав да одвојам време за да си ја поздравам @sweet-cherry Бидејќи си една позитивна, силна, прекрасна личност со уште поубава душа
Голем поздрав до @WORRIED.BT, Мила,нека и е среќен роденденот на принцезата да е здрава, жива и секогаш,гордост да биде на мама и тато
Еден посебен и најспецијален поздрав до @Florenсе за постот во СДК Срце едно најмило и најпаметно Ти благодарам што ми го почна од сабајлечки понеделников со нешто толку позитивно, интелигентно и прекрасно
Твоето внимание, убави зборови и чисто срце пак ми го разубавија денот. Верувала во карма или не, пази се од напад на позитива и љубов денес, зашто она што го даваш - двојно ти се враќа!