ме стопи бе Петре..и ми го разубави денот. Ти благодарам за поздравот.Колку човек да не се осеќа како во описот, пак убаво ќе му дојде вакво збор
Поздрав до @Summerlover и @Згодно Момче и да му кажам на Нико да си стави аватар оти ве мешам... т.е. ми личи на Самерка вака И да ми се соберете во ќошето заедно и со @JollyGirl и @macka91 Ми фалите бе! А, да, @s1a1n1d1r1a1 - поздрав и до тебе лепото!
Прееска заборавив, а изминато ми е времето за редактирање Поздрав и топло добредојде назад до една девојка што ја паметам како многу фина и пријатна членка овде, @Sexybaby86
До @kravce Зашто обожавам да ја читам во СДК @theowndemon зашто сака животни, сака да црта и ми е некако многу интелигентна, паметна и интересна девојка До @Lilianna зашто ми недостасуваат нејзините мислења во СДК. @Ketchup оти фотографиите му се прекрасни!!! Имајте убава вечер! Love you all! ♡
@Mr. Right специјален поздрав и до тебе. Вечер ќе си играме. Ти ветувам. Специјален поздрав и до друштвото од форумските игри: @Petar80 @elimkd @theowndemon @Bozica1980 @winter flower @КикиМаус @K-a-t-e @Ane-Goki1 @Crna Dama @AnastasiaWinter