@Someonespecial фала најмила на поздравот. Немам никаква инспирација сеуште пробувам да се стабилизирам. Некако излезена сум од комфорната зона ама за кратко се надевам ќе се вратам. Те гушкам
го изгледав и јас сесре некни коа ми пиша дека си го пуштила ти па јас да не останам покусо поздравче бек и до тебе имај добра нок еве ти една од мене
@Bender Rodriguez Колку добар сон немаш поим Точно знам од каде сите останати моменти во сонот се најдоа, само не знам зошто баш со тебе мораше да се борам Ќе победеше секако, не ме бива за фудбал Поздрав назад до @Florenсе И еден специјален до @Sexybaby86
@kravce поздрав бек, те обожавам жено, да знаеш! Морам да упатам поздрав и до @senza.parole. Те гушкам И еден до @Giovanna, една од моите омилени членки на форумов Вие и уште некои од старата гарда ми го направивте камбекот на форумов вреден за сите пари, се радувам што после подолга пауза пак се дружам со вас. Ми фалевте жени, не знаете колку. I'm so glad I'm back!
@theowndemon сакам да ти кажам дека си ми многу мила, и многу сакам да те читам, некако си се пронаоѓам себеси во твоите постови. посебно во тоа дека имаш еден куп мачки И плус ептен позитивна си ми Плус ако не се лажам од Битола си а јас имам потекло од таму, и многу ми е интересно кога ќе пишеш на Битолски Многу гушки до тебе!