СП до охриѓанката Ким која пред извесно време приреди бум на чатот и ме изнасмеа до солзи (малце порано требаше да ми текне на ова, ама неврмајнд ).
Специјален јубиларен поздрав до сите,.. посебно до тие што ме поздравиле, спомнале и лајкувале... специјално би ги поздравил и тие што мислат на мене,..ама такви нема... затоа ќе ја позравам Lux и другите кои не им честитав роденден,.. Viku и другите истомисленици :up: ,..како и некој со кој не контактирам а радо ги читам...као на пример renata77 ,..нормално поздрав и до госпожата која сака на моменти да биде овде ...и на крај...мојата љубимица која се надевам ќе биде и форумџика на годината...
СП голем поздрав до тебе Марли Таман работа да те заборавиме тебе!? Ваков оригинален и уникатен соговорник на форум ретко се наоѓа
Сп до сите кои во изминатиот период беа зафатени Сп до сите кои ги сакат Hurts и од нивните песни најомилена им е http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg
СП до ЛаЧика и шоковите што ми ги прави во темата Мода и стил СП од истите причини и до БоаВиста и Сеси Девојки полекате ,немислам млада да умрам
јас добив желба да ја поздравам rainbow прочитав некои фини коментари од неа, ама постари ве поздравувам и сите други
Ахахахахаха, и јас дојдов на темава да ја поздравам неа, тукушто прочитав едно саркастично мислење, поздрав до Реинбоу, ѓаволешка една!
Сп до сите оние кои пораснаа со:„Здраво генијалци“ ,„Големи и мали“ ,„Дајте музика“ ...Ете така ми дојде случајно се потсетив и ми се навратија убави спомени
СП до сите феминки,и стари и нови! Одамна не сум ве поздравила мили мои И СП до сите оние кои неможат да ја поднесат ПИНК тв!
Сп до црвенкапата (кај се уџумна оваа ) и до Катја Еф. (срцка таа, не заборава) леле лееле, ќе си го заборавев виножитчето